P.F.A. GLAFIRESCU CARMEN Afisari: 102
Categorie: AFACERI >> Audit, contabili Vizitatori: 51
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Crinul de Padure , nr. 5, bloc G5, sc.1, ap. 98, sector 6,
-------------------------
Phone: Telefon
  0760077447
-------------------------
Web: Internet
  email: contabilitate.imobile@yahoo.com
  site:

 
Detalii activitate

Organizarea contabilitatii in partida simpla cu ajutorul mijloacelor informatice; gestionarea bunurilor materiale si fondurilor banesti; intocmirea listelor lunare de plata; incasarea, in locul pus la dispozitie de catre asociatii de proprietari a cotelor de contributie a proprietarilor la cheltuielile curente ale asociatiei precum si a altor venituri cuvenite Asociatiei; calcularea si incasarea penalizarilor conform Legii 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea de asociatii de proprietari, a Hotararii de Guvern nr. 1588/19.11.2007 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 230/2007 si a sistemului aprobat de adunarea generala; intocmirea si pastrarea evidentelor contabile si a registrelor specifice pentru asociatii de proprietari conform Anexei 2 a Ordinului Ministrului Economiei si Finantelor nr. 1969/19.11.2007 referitoare la Reglementarile contabile privind organizarea si conducerea contabilitatii in partida simpla de catre persoanele juridice fara scop patrimonial; intocmirea si depunerea, semestrial, a situatiei elementelor de activ si pasiv ale asociatiei la Primaria de sector, conform Legii nr. 230/2007; intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale necesare la Administratia financiara de care apartine asociatia de proprietari; intocmirea si depunerea declaratiilor privind contributiile la asigurarile sociale pentru remuneratiile personalului angajat; plata impozitului si contributiilor datorate de asociatii de proprietari pentru remuneratiile personalului angajat; prezentarea, la solicitarea comitetului executiv a rapoartelor sau a documentelor necesare unor verificari financiar-contabile la asociatii de proprietari; intocmirea si prezentarea anuala, in adunarea generala asociatii de proprietari, a raportului privind administrarea condominiului pentru anul precedent.

Desi lucrez meticulos, imi ofer serviciile la pretul cel mai mic de pe piata.Contactati-ma, si va voi convinge ca alegerea facuta este una buna, va voi convinge ca se poate lucra foarte bine si transparent.

Galerie foto
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5]
 
Administratia finantelor  |  Asociatii proprietari  |  Bunuri materiale  |  Contabilitate financiara  |  Contributiile la asigurarile sociale  |  Depunerea declaratiilor lunare fiscale  |  Intocmirea rapoartelor  |  Intocmirea rapoartelor contabile  |  Primarii bucuresti  |  Reglementarile legii   | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.