XVISION Afisari: 55
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Diverse Vizitatori: 29
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0761666032; 0758020585; 0726204052
-------------------------
Web: Internet
  email: xvisionstudioprofesional@gmail.com
  site: www.xvs.ro

 
Angajari Video Chat  
Detalii  

De ce ar trebui sa alegi videochat-ul? Pentru ca putine locuri de munca iti pot asigura un venit asa de mare, si daca mai pui ca aceasta activitate o poate presta orice persoana peste 18 ani oferta devine irezistibila. Pentru ca e un loc de munca in care poti sa iti desfasor activitate intr-un mediu placut, relaxant si sa fii inconjurat de un colectiv energic, simpatic.

De ce XVisionStudio? Pentru ca daca tot alegi acest domeniu de ce sa nu alegi sa colaborezi cu cei mai buni. Avand in spate 6 ani de vechime in domeniu, XVisionStudio isi pune la dispozitia experienta acumulata in tot acest timp pentru a iti asigura reusita in acest domeniu. Fie ca vrei sa lucrezi de acasa sau din studio, fie ca ai mai lucrat in domeniu sau esti noua in breasla, echipa Xvisionstudio te asteapta sa lucrezi intr-un cadru 100% legal la cele mai inalte standarde .

Angajeaza-te acum la noi si simte pulsul unui studio profesionist!!! Alege sa colaborezi si tu cu XVisionStudio in una din locatiile noastre sau de la domiciliu si inarmeaza-te cu multa dorinta de munca iar noi iti vom garanta reusita. Avem pentru tine pregatita o echipa de profesionisti tanara, dinamica si dornica de noi persoane pe care sa le modeleze pentru a scoate maximul din efortul depus. Sfatul nostru de inceput este in primul rand sa iei acest loc de munca in serios si sa il tratezi ca atare.

 

,,Sucesul este utilizarea la maximum a capacitatilor pe care le posezi”Zig Ziglar

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Activitati de training   |  Cunostinte de baza   |  Echipa de profesionisti  |  Echipa tanara   |  Locuri de munca  |  Modele unicat  |  Pagina web   |  Studiouri foto  |  Video chat  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.