MTP Lines, Ferestre si Usi din PVC, Aluminiu si Lemn Stratificat Baia Mare Afisari: 184
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Obloane, rulouri, copertine, jaluzele Vizitatori: 88
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Cosmonautilor, Nr. 4, Baia Mare, judetul Maramures
-------------------------
Phone: Telefon
  0740976410; 0740895183
-------------------------
Web: Internet
  email: office@mtpline.ro
  site: www.mtpline.ro

 
Placari alucobond  
Detalii  video  

Placile compozite tip ALUCOBOND, ETALBOND sunt extrem de potrivite pentru placarile in exterior deorece se modeleaza usor , sunt disponibile intr-o gama larga de culori si se poate combina cu sticla. ETALBOND-ul sau ALUCOBONDU-ul reprezinta un panou compozit de tip "sandwich", compus dintr-un substrat (miez) netoxic din polietielena, cu grosimea cuprinsa intre 2 si 5 mm , fixat solid de doua foi de aluminiu de cat 0.5 mm fiecare. Fabricarea lui se bazeaza pe cele mai moderne tehnologii de extrudare. In ciuda greutatii reduse si datorita celor doua foi din aluminu, ALUCOBOND-ul si ETALBOND-ul sunt materiale foarte rigide, care isi pastreaza planeitatea si are o rezistenta buna la vant.

Spre exemplu un etalbond de 4mm are o rezistenta mecanica de 0.240 kN/mm2. Pe partea exterioara ,ALUCOBOND-ul, ETALBONDU-ul sunt vopsite cu 3 straturi de acoperire PVDF. Acest sistem este compus dintr-un strat subtire de protectie, un strat fluor-polimeric special conceput si un strat superficial. Calitatea inalta acoperirii asigura materialului o rezistenta mai mare la factori exteni: ploi acide, poluare de origine industriala, raze ultraviolete, coroziune. Pe fata interioara este acoperit cu un strat de protectie.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video