Servnet Security Pascani - Servicii IT si Sisteme supraveghere video Afisari: 154
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Computere si tehnica de calcul Vizitatori: 53
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Nicolae Iorga, nr. 9 ( B.C.R-zona deal), Pascani, judetul Iasi
-------------------------
Phone: Telefon
  0740417104; 0232716240
-------------------------
Web: Internet
  email: servnetiasi@gmail.com
  site: www.servnetsecurity.ro

 
Instalarea sistemelor de securitate  
Detalii  video  

Etapa de instalare a sistemului cuprinde atat evaluarea tehnica, cat si eventualele modificari la propunerea de proiect a sistemului.

Respectarea etapelor pentru instalarea sistemului constituie regula. Proiectul de instalare trebuie sa aiba la baza propunerea de proiect a sistemului si sa ia in considerare eventualele probleme identificate in evaluarea anterior instalarii.

Implementarea practica a proiectului trebuie sa respecte urmatoarele etape: - instalarea propriu-zisa- inspectia- testarea functionala- punerea in functiune si predarea sistemului. Instalarea sistemelor de securitate este o activitate complexa si implica o gama variata de lucrari care trebuiesc executate numai de catre echipe de specialisti din cadrul companiilor avizate de catre Inspectoratul General al Politiei Romane, in domeniul securitatii. Prin aplicarea unei metode corecte si eficiente se realizeaza instalarea sistemului, fara pierderi materiale sau de alta natura prin mentinerea aspectului placut (estetic) al spatiilor unde sunt amplasate echipamentele la vedere.Documentatia finala si predarea sistemului se va realiza de o persoana specializata care va efectua instructajul detaliat cu utilizatorul pentru functionarea si gestionarea sistemului in mod operational.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video