Terapie pentru suflet Afisari: 141
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Bioterapie Vizitatori: 68
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
-------------------------
Phone: Telefon
  0723293773
-------------------------
Web: Internet
  email: catalin.giuliano.dandes@gmail.com
  site: terapiepentrusuflet.com

 
TERAPIE PENTRU SUFLET  
Detalii  

TERAPIE PENTRU SUFLET este modul metaforic in care am simtit sa definesc rezultatul experientei mele ca psiholog si terapeut, amprenta pe care eu am simtit sa o pun asupra sumei de informatii si practici terapeutice acumulate de-a lungul timpului.

 Metoda aceasta imbina conversatia terapeutica, constelatiile sistemice, transa hipnotica, programarea neurolingvistica, relaxarea si tehnicile de respiratie cu scopul de a furniza o ghidare potrivita pe parcusul procesului de vindecare.

Desi se completeaza armonios cu orice alta metoda de terapie, TPS functioneaza la fel de bine ca terapie autonoma, plecand de la premisa ca, aducand la lumina si inlaturand sursa conflictului sau cauza subtila a unei boli din psihic, simptomele vor lua sfarsit .

Este rezultatul unui proces in care ingredientele de baza sunt: dorinta de a evolua, de a face o transformare reala (atat de necesara uneori), nevoia de a depasi blocajele, motivatia interioara de a face ceva cu (si pentru) Sine, finalitatea procesului regasindu-se in:

- intelegerea mai buna a fiintei noastre, a vietii si a principiilor functionale ce transforma existenta de acum, cu problemele si neajunsurile ei

- un “upgrade pentru fiinta”, cu mai multa prezenta in ACUM SI AICI

- clarificarea filtrelor de “gandire” prin care ne raportam la viata noastra

- acces la resurse nebanuite existente latent in noi

- acceptare de Sine si multumire interioara

- mai multa bucurie

- capacitatea de a lua decizii clare in situatii pe care altminteri le percepem ca si coplesitoare

- eliberarea de stress si efectele generate de acesta.

Cu  totii dispunem de o harta a mintii, formata in perioada educatiei noastre (contruita prin asocieri de idei si emotii), cu ajutorul careia ne raportam la situatiile aparute (teritoriul fiind viata si situatiile in sine).Conditia de reusita in acest proces este dorinta de a face o transformare reala, constientizarea faptului ca fara implicare personala, nimic nu se va produce de la sine, sinceritatea, multa flexibilitate si vointa de a extrage maximum de efecte.

 Stim ca mintea creeaza experienta de viata si modul in care ne raportam, respectiv reactionam prin intermediul asocierilor. Neuronii, axonii si sinapsele ce dau nastere paternurilor de gandire, fac parte din ciorba perceptiilor noastre despre lume. Asocierea informatiilor primare dobandite in stadiile invatarii, ne construieste caramida cu caramida, viziunea despre viata si despre cum ar trebui sa fie ea.

Cu alte cuvinte, daca vrem ca viata sa prinda alte culori (mai aproape de ceea ce vrem cu adevarat), apare necesar sa modificam in launtrul nostru, cauza neajunsurilor( schimbarea viziunii orientate catre necazuri cu perspectiva orientata catre rezultate dezirabile). Este exact ce-si propune aceasta metoda pentru tine (impreuna cu tine)!

“Candva un barbat descoperi in pamantul sau, o statuie de marmura de o mare frumusete si o duse unui colectionar caruia-i placeau toate lucrurile frumoase, oferindu-i-o spre vanzare, iar colectionarul o cumpara pentru o suma insemnata. Apoi se despartira. Si cum mergea omul spre casa cu banii, se gandi si spuse: “Candva un barbat descoperi in pamantul sau, o statuie de marmura de o mare frumusete si o duse unui colectionar caruia-i placeau toate lucrurile frumoase, oferindu-i-o spre vanzare, iar colectionarul o cumpara pentru o suma insemnata. Apoi se despartira.Cata viata aduc banii acestia! Cum poate cineva sa dea atat de mult pentru o piatra cioplita ingropata si nestiuta in pamant de o mie de ani?”Iar colectionarul privind statuia isi spuse in sinea lui: “Ce frumusete! Ce viata! Ce suflet a plasmuit-o prin visare! Si cata prospetime dupa un dulce somn de o mie de ani. Cum poate cineva sa dea acestea toate pentru bani, morti si lipsiti de vise?” (Kahlil Gibran)

Citește mai mult: http://terapie-pentru-suflet3.webnode.ro/servicii/

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Casa de piatra  |  Efecte terapeutice  |  Frecventa de lucru  |  Mod de viata  |  Somn cu vise   |  Stress psihic  |  Terapie cu lumina  |  Vindecare  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.