Bavaria Residential Park - Ansamblu imobiliar, Sibiu Afisari: 221
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 99
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Dumbravii, Nr.61, Sibiu, judetul Sibiu
-------------------------
Phone: Telefon
  0743872418 ; 0770364243
-------------------------
Web: Internet
  email: info@newconceptliving.ro ?
  site: www.newconceptliving.ro
  facebook: NewConceptLivingImobiliare/?__tn__=k*F&tn-str=k*F

 
Bavaria Residential Park - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Ansamblul rezidential „Bavaria Residential Park” are o amplasare la liniste, la aer curat, la natura si în apropiere de orasul Sibiu, în partea de Est. O astfel de amplasare extraordinara ofera rezidentilor privelisti irepetabile asupra muntilor Fagaras. De la complex este asigurata conexiune cu mijloace de transport în comun spre orasul Sibiu de catre compania Transmixt, direct de la statia de autobuz din complex. Pentru locatarii cu transport personal distanta pâna la auto strada A1 poate fi parcursa în 3 minute si doar 5 minute pâna la centura ocolitoare a orasului Sibiu.

Amenajarea cartierului rezidential

Cartierul locativ „Bavaria Residential Park” este absolut amenajat cu toate comoditatile si dispune de urmatoarele facilitati, care ofera locatarilor o viata confortabila la maxim.

Pe aproximativ 100 de parcele sunt proiectate case individuale cu parter si un etaj, case de tip duplex si case de tip townhouse, toate cu o constructie cu un regim de înaltime redus. Proiectantul a lasat suficient loc între locuinte, pentru a oferi locatarilor intimitate si confort. Imobilele sunt ridicate cu folosirea a celor mai calitative materiale de constructii si a celor mai inovative tehnologii. Costurile pentru încalzirea locuintelor sunt foarte mici datorita materialelor eficiente energetic (pereti din caramida) si datorita faptului ca imobilele sunt foarte bine izolate termic.

Complexul rezidential dispune de iluminat public perfect si alei pietonale pavate cu latimea de 9 metri si în incinta este construit un drum carosabil de 6 metri latime. De asemenea în complex sunt prevazute spatii pentru joaca copiilor, parcuri, locuri verzi plantate cu zone pentru odina, locuri de a face sport si un market. Locurile de parcare pentru fiecare casa sunt prevazute supraterane.

Ansamblul rezidential „Bavaria Residential Park” este pazit 24 din 24 ore si accesul în incinta complexului este securizat si controlat, acest fapt ofera rezidentilor si copiilor o viata linistita si fericita. Cartierul profita de serviciu de administrare, care este sub conducerea asociatiei de proprietari. Complexul rezidential dispune de o statie personala de epurare a apei reziduale. Accesul catre casele cartierului „Bavaria Residential Park”, pâna în pragul caselor se efectueaza 100 % prin drum asfaltat.

Informatii generale despre casele locative

Ansamblul rezidential „Bavaria Residential Park” este compus din case modern compartimentate si foarte simpatic finisate. Locuintele sunt construite cu suprafata care începe de la 119 mp si atinge pâna la 630 mp. Casutele dragute dispun de gradini simpatic amenajate. Toate locuintele din complex sunt racordate la reteaua de amenajare cu apa menajera (conducta proprie), la reteaua de energie electrica la fel cu conducta proprie, au conectare la canal si dispun de internet prin fibra optica.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video