Alex Media Print Afisari: 260
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Centre de copiere, stampile Vizitatori: 139
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Surlei, nr. 20, sector 5,
-------------------------
Phone: Telefon
  0214240064; 0731526045
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@amsolutii.ro
  site: www.ecopertare.ro

 
Servicii Printare  
Detalii  

Pentru a face o bună impresie cu lucrarea dvs. e nevoie de mai mult decât o copertă estetică și de calitate. La fel ca în cazul oamenilor, frumusețea și calitatea trebuie vazută și în interior. De aceea ecopertare.ro vă pune la dispoziție un serviciu de printare de cea mai bună calitate.

         Printare la un alt nivel. Se pot deosebi oare serviciile de printare in afara de pret? Oare nu toate centrele de printare ofera acelasi lucru? Din pacate sau din fericire acest serviciu atat de folosit difera foarte mult. Mai exact, de la calitatea hartie, calitatea utilajului de print si terminand cu expereinta operatorului toate pot influenta rezultatul final, si anume o lucrare printata perfect. Nu stim despre altii cum lucreaza, sau chiar daca stim nu e treaba noastra, dar ce va putem povesti este cum lucram noi.

         Verificarea fisierelor. In primul rand, toate fisierele pentru printare se verifica cu atentie la noi. Acest lucru ne ajuta sa vedem eventuale erori din fisiere, diacritice lipsa, tabele care au iesit din pagina sau orice alte probleme. Daca este nevoie si fisiereul ne permite, vom modifica si corecta erorile. Uneori gratis, alteori daca dureaza foarte mult va vom cere o mica taxa pentru aceste corecturi. In orice caz, fisierele NU se printeaza pana nu se verifica cu atentie.

         Calitatea printului. Printam doar pe utilaje de ultima generatie din gama profesionala Xerox si Kyocera-Mita. Utilajele foarte performante elimina problemele de printare care pot strica lucrarea dumneavoastra. Printul se realizeaza numai la rezolutie maxima de 600 si 1200 dpi. Alaturi de utilajele de calitate care folosesc numai consumabile originale printam pe hartie de foarte buna calitate.

         Verificarea rezultatului. Dupa terminarea printarii, vom verifica cu atentie printurile pentru a elimina eventualele defecte la print, coli albe sau pagini care nu au iesit corespunzator. De asemenea, verificam si paginarea lucrarii si orice alte lucruri care ar putea sa dauneze printului final.

         Asadar speram ca v-am convins de calitatea serviciului nostru de printare. Pe langa cuvinte, va veti convinge pe deplin atunci cand veti printa prima oara la noi.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Consumabile originale  |  Copertare licenta  |  Coperti doctorat  |  Grosime totala  |  Legare spirala  |  Lucrari si servicii  |  Materiale legare  |  Recomandari   |  Utilaje noi  |  Verificare informatii  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.