Urban Plaza, Brasov - Cartier rezidential Afisari: 178
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 66
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Stefan Baciu, Nr.2, Brasov, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0368461120; 0786020202; 0368461120
-------------------------
Web: Internet
  email: office@urban-invest.ro
  site: www.urban-invest.ro

 
Descriere proiect  
Detalii  

In anul 2013 demaram faza a doua a proiectului Splendore Residence, dorim sa creem un cartier unic in Brasov. In continuare pastram aspectul cald de vila cu deschidere larga si spatiu verde in jur. Cladim o comunitate de apartamente in care oricine ar dori sa locuiasca, apartamente in care ideea de baza este confortul iar nota generala este esteticul echilibrat si raportat la o viata armonioasa.

Splendor a fost demarat in anul 2012 cu un modul de 4 cladiri, in acest moment fiind deja date in folosinta pentru 64 de familii. Va fi un cartier de vile cu aproximativ 250 de apartamente, cu spatiu generos pentru fiecare, locuri de joaca, zone verzi de relaxare, parcari si aleii auto si pietonale. Ne-am propus sa lucram in etape fara a deranja modulele date in folosinta iar la finalul lui 2015, Brasovul sa se mandreasca cu cel mai confortabil si elegant cartier din tara!

Suntem constienti ca o investitie pe termen lung trebuie sa reziste exact asa cum ii spune si numele: “pe termen lung!”. De aceea am ales sa punem accent pe fiabilitate si sa cautam solutii trainice si confortabile, tehnologii moderne si materiale rezistente.

Lucram asa cum am lucra pentru noi. Cu atentie la detalii, cu daruire si fara a face rabat la calitate. Apartamentele finalizate pot fi vizitate in strada 1 Decembrie 1918, nr. 38-40. Te asteptam la sediul nostru pentru a stabili o vizita, sa discutam si sa stabilim impreuna detaliile de care ai tu nevoie pentru ca si caminul tau sa fie un “Proiect cu final fericit!”

 

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
 
Alei pietonale  |  Apartamente noi  |  Design spa  |  Discounturi   |  Locuri joaca  |  Materiale finisaje  |  Proiect rezidential  |  Servicii medicale  |  Spatii joaca  |  Spatiul de bucatarie  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.