BBC BEDS Afisari: 93
Categorie: COMERT >> Stofe, textile, tesaturi Vizitatori: 56
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
spre Calea Urseni, Nr. 1001, Hala 14, Moşniţa Nouă, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0256361049; 0754490228; 0256388829
-------------------------
Web: Internet
  email: fs@bbcbeds.ro
  site: www.salteauata.ro

 
Saltele pe 7 zone  
Detalii  
Noi suntem unii dintre primii ofertanti de saltele pe 7 zone din Romania!

 

Ce este o saltea pe 7 zone?

Salteaua pe 7 zone se adaptează diferitelor porţiuni ale corpului. În mare parte, saltelele pe 7 zone oferite sunt saltele de spumă şi saltele cu interior de arcuri individuale, ceea ce este deja un standard în Germania şi în multe alte ţări europene.Ceea ce este deja un standard în Germania şi în multe alte ţări europene este oferit, acum, şi în România prin intermediul www.Salteauata.ro, pentru că noi respectăm  importanţa unui somn sănătos, la fel cum îi respectăm şi pe oameni.

Saltelele pe 7 zone  s-au arătat a fi mai bune, atunci când vine vorba de elasticitate. Saltelele pe 7 zone se adaptează precis conturului corpului şi fac posibil un somn plăcut. Coloana vertebrală este sprijinită optim de o saltea pe 7 zone şi ne trezim mult mai odihniţi. Pe lângă aceasta, ea reuşeşte sprijinirea porţiunilor de şold şi de umeri, părţi ale corpului cărora trebuie să le acordăm o atenţie deosebită, ca să putem avea un somn odihnitor. Salteaua pe 7 zone mai are încă un avantaj: ea îşi revine în mod repetat la forma sa iniţială. Întindeţi-vă din nou în pat şi salteaua se va adapta de îndata poziţiei persoanei care doarme pe ea. Din punct de vedere al sănătăţii, mai trebuie menţionat un atu al saltelei, şi anume aerisirea bună. O saltea pe 7 zone are porii deschişi şi transferă în acest fel umiditate în afara ei, iar aerisirea bună duce la o uscare rapidă a saltelei.Dacă vă hotărâţi pentru o saltea de la www.Salteauata.ro veţi primi pe langă saltea şi o husă de acoperire detaşabilă, care este foarte indicată pentru persoane alergice la praful din casă sau la părul de animale. Dacă sunteţi o persoană alergică, vă recomandăm să acordaţi o deosebită atenţie achiziţionării unei noi saltele. Ideal ar fi ca aceasta să deţină o husă de acoperire care se poate detaşa.

Salteaua pe 7 zone se caracterizeaza printr-un material ecologic si printr-un proces de productie ecologic.
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Arcuri saltele  |  Elasticitate   |  Huse saltele  |  Material acoperire  |  Saltele  |  Saltele arcuri  |  Saltele latex  |  Saltele pat  |  Zone de productie  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.