Zehava Jewelry Afisari: 758
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Verighete, inele logodna, bijuterii Vizitatori: 215
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0213112007; 0752088232 ; 0754037737
-------------------------
Web: Internet
  email: office@zehava.ro
  site: www.zehava.ro

 
Zehava Jewelry  
Detalii  

In lume sunt rare casele de bijuterii unde poti gasi piese care imbina cu atata armonie prelucrarea manuala a aurului, perfectiunea pietrelor pretioase si pasiunea pentru detaliu.

Zehava Jewelry intruneste toate aceste criterii, fiind o casa de bijuterii unde lucreaza unii dintre cei mai pasionati designeri de bijuterie.Vino in galeria noastra si bijuteriile te vor fermeca cu frumusetea lor unica!Cand vei tine in mainile tale o bijuterie Zehava, vei simti pasiunea cu care a fost creata, migala cu care a fost slefuita, truda celor care au patruns in adancurile pamantului pentru a scoate la lumina cele mai pretioase nestemate pe care le-ai vazut vreodata!Vei observa imediat ca bijuteriile Zehava nu seamana cu nimic din ce ai vazut pana acum.

Ele poarta amprenta unica a creatorilor lor. E greu sa gasim cuvinte pentru a exprima unicitatea fiecarei bijuterii Zehava. Dar daca ar fi sa cautam cele mai potrivite cuvinte, atunci acestea ar fi:            frumusetea perfectiunii.In galeria Zehava vei gasi un tezaur alcatuit din impletirea celor mai rare nestemate cu increderea nestramutata in valorile care ne definesc.Filosofia noastra izvoraste din doua valori fundamentale: dragostea pentru tot ceea ce inseamna arta si pasiunea pentru detaliu. Pentru noi arta inseamna indrazneala de a ne depasi limitele pentru a realiza acea viziune unica a unui obiect care nu ramane un simplu obiect, ci prinde viata din momentul in care inglobeaza in el pasiunea creatorului sau. Pasiunea pe care designerii nostri o depun in crearea fiecarui obiect se transmite ca o vibratie celui care priveste o bijuterie Zehava.

Zehava Jewelry exista cu scopul de a crea bijuterii unice pentru persoane unice, intrucat pentru noi  fiecare persoana e speciala si merita toate eforturile noastre.

Cu atelierele principale in Israel si clienti fideli in toate colturile lumii, Zehava Jewelry este azi unul dintre cele mai bune locuri in care sa veniti si sa cautati ACEL inel, fie el de logodna sau verigheta, colierul sau cerceii ce vor ramane in familie timp de generatii.

Cand va decideti sa achizitionati o bijuterie Zehava, nu veti cumpara un simplu obiect; veti pleca de la noi cu o intreaga poveste despre creativitate, perfectiune si pasiune.

Zehava Jewelry a fost creata pentru cei care apreciaza bijuteria unicat, impecabila, sofisticata, tacuta, dar plina de mesaj.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Bijuterii unicat  |  Casa unicat  |  Cercei aur  |  Cercei aur galben  |  Coliere aur  |  Inele aur alb  |  Inele diamante  |  Inele logodna  |  Stil modern  |  Verighete aur  |  Verighete aur alb  |  Verighete aur galben  |  Verighete diamante  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.