Styllia Class Afisari: 836
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri coafura, cosmetica Vizitatori: 330
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Ciurchi, nr. 81-83, Iasi, judetul Iasi
-------------------------
Phone: Telefon
  0757148795; 0332881900; 0332881901
-------------------------
Web: Internet
  email: stylliaclass@yahoo.com
  site: www.styllia.ro

 
Cursuri de cosmetica  
Detalii  video  

Cu Școala de cosmetică Styllia (în colaborare cu Centrul de Calificare Adulți Iași – aut.CNFPA) vă pregătiți să deveniți cosmeticiene de prim rang în domeniul esteticii și înfrumusețării.

Cursul se desfășoară în două module.

Modulul I, cu durata de trei luni, costă 800 RON în Iași iar în orașele Bacău,  Piatra Neamţ și Suceava, taxa de școlarizare va costa 1500 RON. Toate taxele se achită în rate.

Practica se desfășoară pe tot parcursul cursului (teoria este înglobată în sesiunile de lucru), în salonul de cosmetică special amenajat cu aparatură ultramodernă (combină cosmetică cu vapofor și vapozon, lampă Wood pentru diagnosticarea tipului de ten, spatulă ultrasonică, electroderm, galvanoderm, ultrasunete, ciocanul rece-cald, vacuum pentru masaj facial, perii rotative pentru gomaj, etc.) și aparatură de radiofrecvență, biostimulare cu laser și mezoterapie virtuală pentru a facilita deprinderea cu mai multă ușurință cu ambientul unui  salon de cosmetică real. Posturile de lucru sunt identice cu cele pe care le găsim în orice salon  modern din țară. Predau lectori cu experiență de peste 16 ani în tehnicile cosmetice tradiționale și moderne. Lectorii ajută cursantele să deprindă tehnicile masajului facial îmbunătățit cu ultimile trenduri în domeniu (56 de mișcări utilizate în funcție de tipul de ten), folosirea corecta și în ordine a aparaturii specifice, deprinderea pașilor ce trebuie urmați pentru efectuarea unui tratament cosmetic complex. De asemenea, tehnica pensatului este abordată în mod particular în mai multe sesiuni de studiu, pentru a oferi posibilitatea cursantelor de a dobândi îndemanare și viteză. Partea de corporal a cosmeticii include tehnica epilatului (membrelor, axilei, inghinal și epilatul mustății), masajul de relaxare la nivelul decolteului, umerilor, coloanei cervicale, scalpului, ușoare tehnici de masaj reflexogen la nivelul lobului urechii, tehnici de bază în masajul anticelulitic. Spre finalul cursului sunt  prezentate tratamente cu radiofrecvență și biostimulare cu laser.

Diploma obținută la finalul primului modul  este suficientă pentru angajarea pe post de cosmetician.

NOU! Modulul II, de perfecționare, cu durata de 6 luni, costă 1200 lei (pot urma cursurile doar persoanele care au absolvit primul modul sau dețin diploma de cosmetician).

Lecțiile vizează diversificarea cunoștințelor legate de tratamentele cosmetice pe tipuri de ten și pe faze (inclusiv indicații privind continuarea tratamentului de către clientă acasă). Vor urma seminarii privind chimia cosmetică, farmacologia cosmetică, cosmetica naturistă. Cursantele vor dobândi abilități necesare preparării cremelor cosmetice naturale pentru cliente în funcție de problemele identificate, identificarea celor mai bune brand-uri în funcție de compozițiile chimice ale produselor respective, precum și a celor mai indicate linii cosmetice pentru clientele lor.

Partea de corporal include aprofundarea cunoștiințelor legate de utilizarea aparaturii corporale – radiofrecvență, laser, ultrasunet, vacum, oxyjet, termocuvertă. Seminariile de corporal includ și variante de impachetări corporale. Se lucrează în echipe de câte două cursante.

Școala de cosmetică Styllia asigură TOATE consumabilele necesare desfășurării cursurilor (dischete de bumbac și de celuloză, lapte demachiant, tonic, creme pentru diferite tipuri de ten, măști, dezinfectant, etc). Școala Styllia este cea care pune la dispoziția cursantelor o gamă exclusivă de produse dermato-cosmetice Dr. Lauranne pentru sesiunile de training. Școala Styllia este unic distribuitor în România a gamei Dr. Lauranne și oferă cursantelor o reducere de 20-30% la produsele achiziționate pe perioada cursului.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video