Noua tigara electronica Magazin tigari si accesorii Bucuresti Afisari: 249
Categorie: COMERT >> Vanzari diverse Vizitatori: 109
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Ferdinand, nr. 82, Bucutresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0760448999; 0212520525
-------------------------
Web: Internet
  email: comenzi@nouatigaraelectronica.ro
  site: www.nouatigaraelectronica.ro

 
Tigara electronica GLO Pret: 219,00 RON
Detalii  

Tigara electronica GLO este practic ultima creatie a celui mai mare producator de tigari electronice din lume - Sailebao.

Cu un design elegant si atractiv, chiar high-tech, GLO va v-a oferi o noua perceptie a tigarii electronice.In loc de atomizor are un clearomizer de mare capacitate. Astfel va puteti bucura de aburi o perioada lunga de timp pana la reincarcarea cu e-lichid.In clearomizer se afla un led albastru care va permite sa vizualizati ce se intampla inauntru, modul in care se face vaporizarea si de asemenea va permite sa vedeti cat lichid se mai afla inca inauntru.

Bateria de mare capacitate de 900 mAh asigura o autonomie foarte mare, de circa 900-1000 pufaieli iar clearomizorul plin este echivalent cu 10-12 tigari clasice sau cu 160 de pufaieli.

Cantitatea de vapori este foarte mare iar gustul este excelent, se simte ca si cum ai fuma tigari normale.Pentru a putea incarca acest clearomizer, in pachet va oferim si o sticluta goala pentru lichid, care are un varf special, subtire, care permite o incarcare foarte rapida a clearomizorului

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Accesorii atomizoare  |  Accesorii tigari  |  Accesorii tigari electronice  |  Atomizoare  |  Design elegant  |  Tigara electronica  |  Tigari electronice  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.