Vertrans Afisari: 182
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Ascensoare, scari rulante Vizitatori: 95
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Tampei, nr.10, bl. A9, sc. C, Brasov, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0745385703; 0268542937; 0268540042
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@lifturibrasov.ro
  site: www.lifturibrasov.ro

 
Servicii Modernizare lifturi si ascensoare  
Detalii  

Noi îţi facem liftul să fie în pas cu moda!

Cu ajutorul personalului calificat îţi putem transforma liftul atât la nivel estetic, cât şi la nivel tehnic.

În ce constă modernizarea liftului sau a ascensorului?

Modernizarea ascensoarelor şi lifturilor este vizibilă în special la nivelul cabinei, realizându-se schimbări de la nivelul butoanelor de comandă, până la cabina liftului şi a uşilor acestuia.

Din punct de vedere tehnic ascensorul dumneavoastră se va putea deplasa cu o viteză mai mare între etaje, cu o siguranţă şi un confort sporit.

Cât de importantă este modernizarea ascensorului sau a liftului?

Modernizarea ascensorului este necesară mai ales în blocurile cu ascensoare vechi, deoarece acestea nu mai au acelaşi grad de siguranţă pentru utilizatori ascensorului.

De ce să modernizaţi ascensorul sau liftul?

Modernizarea ascensorului sau a liftului este importantă pentru siguranţa şi confortul dumneavoastră, dar nu numai. Modernizarea  ascensorului mai este importantă şi pentru a reduce zgomotul produs de ascensor, pentru a respecta nivelul cerut de utilizator, dar şi pentru a deveni mai rapid.

Un lift care nu este modernizat are costuri de exploatare mai mari, cere mai multe cheltuieli, deoarece necesită mai multe intervenţii tehnice, astfel, prin modernizarea ascensorului dumneavoastră liftul nu va mai necesita intervenţii tehnice atât de dese.

Vertrans Braşov vă oferă soluţii pentru modernizarea ascensorului, putând astfel să se realizeze o îmbunătăţire substanţială în confort, performanţă şi siguranţă a liftului dumneavoastră.

Ascensorul reprezintă cartea de vizită a unui bloc, astfel o cabină neîngrijită, deteriorată sau chiar demodată nu va lăsa o impresie prea bună utilizatorilor săi. Ascensorul reprezintă primul contact pe care îl au oamenii când intră într-o clădire care găzduieşte locuinţe, birouri sau afacerea dumneavoastră, iar prima impresie contează!

Vertrans Braşov este capabilă să vă ofere o paletă variată de oferte de modernizare a ascensoarelor şi lifturilor care vă vor transforma timpul petrecut în ascensor să devină o plăcere.

Pentru ofertă de preţ în vederea modernizării unuia sau mai multor ascensoare, nu ezitaţi să ne contactaţi!

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Ascensoare electrice  |  Ascensoare hidraulice  |  Ascensoare hidraulice proiectare  |  Ascensoare spitale  |  Instalatii ridicat montaj  |  Instalatii tehnologice  |  Lifturi rezidentiale  |  Proiectare blocuri locuinte  |  Proiectare locuinte  |  Siguranta exploatare  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.