Irigarden, Arad - Sisteme de irigatie automate Afisari: 329
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 119
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Adam Muller Guttenbrunn, Nr.104 A, Arad, judetul Arad
-------------------------
Phone: Telefon
  0744310125; 0757919388
-------------------------
Web: Internet
  email: irigarden@yahoo.ro; catalin@irigarden.ro
  site: www.irigarden.ro

 
Distributie Autorizata Produse Rain Bird  
Detalii  video  

1. Distributie completa gama Rain Bird. 

- Daca te intereseaza un produs anume din gama Rain Bird, la noi il gasesti. Firma noastra in calitate de DISTRIBUITOR AUTORIZAT RAIN BIRD iti poate pune la dispozitie orice produs din catalogul Rain Bird. De asemenea la depozitul nostru din Arad, avem stoc permanent suficient de mare pentru a satisface orice cerinta, fie ea o curte particulara sau chiar un parc. 

 

2. Preturi de achizitie preferentiale si stabile

- Daca esti peisagist sau pur si simplu iti place sa montezi sisteme de irigatii, noi te putem ajuta, prin oferirea de preturi preferentiale la produsele necesare instalarii unui sistem de irigatii, si facem asta, fara sa impunem rulaje minime. Daca te intereseaza un furnizor caruia-i pasa de proiectele tale iti stam la dispozitie cu mare placere.

De asemenea poti fi sigur ca preturile negociate sunt respectate in totalitate datorita sistemelor centralizate foarte bine puse la punct pentru facturare si comenzi.

 

3. Serviciu GRATUIT de proiectare specializata pentru sisteme

Stim ca suntem intr-un domeniu sezonier iar cand vine caldura nu mai avem timp nici macar de familie din cauza volumului mare de lucru, tocmai de aceea noi iti oferim o mana de ajutor sa mai reduci din timpul pierdut cu realizarea ofertelor catre clienti.

Oferim serviciul de proiectare specializata a fiecarui sistem in parte in baza unei schite primite de la tine. Dupa realizarea proiectelor de udare iti punem la dispozitie atat planurile cat si oferta de pret la care tu mai trebuie sa adaugi doar manopera si sa o trimiti clientului.

 

4. Gama completa de fitinguri de compresiune si PP

-  Un sistem de irigatii nu poate fi montat fara fitinguri de compresiune acesta fiind un produs foarte important in procesul de instalare a sistemelor care poate influenta termenul de finalizare a sistemului, orelor de lucru, neplacerile cauzate din cauza calitatii fitingurilor, etc. 

Din feedback-urile primite de la partenerii nostri actuali avem printre cele mai bune fitinguri din tara, datorita modului de instalare foarte simplu, strangerea capacului poate fi facuta doar cu mana fara a fi nevoie de alte unelte necesare, garnitura din interiorul fitingului este fixata de un inel care nu cade in momentul desfacerii capacului, etc.

Diametrele disponibile sunt variate, de la dimensiunea de 25 mm pana la 90 mm, iar pe comanda pot fi livrate si diametre mai mari.

 

5. Expediere comenzi in aceeasi zi

In ultimii ani scopul nostru a fost sa ajungem cu stocurile si cu logistica sa ne permita sa putem expedia comenziile venite de la parteneri in aceiasi zi, iar acum suntem bucurosi ca am reusit ce ne-am propus, procentul de comenzi expediate in aceiasi zi este de peste 95 %, iar acest procent dorim sa-l imbunatatim.

 

6. Asistenta tehnica gratuita prin telefon

-  Sistemele de irigatii fiind un domeniu tehnic iar functionalitatea sistemului este conditionata de foarte multi factori, mai devreme sau mai tarziu putem intampina dificultati si avem nevoie de o persoana pe care ne putem baza pentru a ne ajuta cu sfaturi cum sa putem remedia anumite probleme.

Tocmai de aceea in cadrul firmei nostre este o persoana care pe langa faptul ca cunoastre foarte bine produsele si specificatiile tehnice are si foarte multa experienta pe teren, lucru care ne confera un avantaj ca indiferent de problema aparuta la orice sistem, noi impreuna cu tine o putem rezolva. Singulul lucru ce trebuie sa faci este sa-l suni pe colegul nostru de la Departamentul Tehnic.

 

7. Asistenta tehnica pe santierele dvs

-  Daca in momentul montajului intampini o problema, si ai nevoie de suport pentru remediera ei, colegii nostri de la departamentul tehnic se pot deplasa pe santier ajutandu-te sa remediezi orice problema.

 

8. Confidentialitate GARANTATA 

-  In primul rand confidentialitatea discutiilor intre reprezentantii nostri si parteneri este un lucru ETIC si nu ar trebui sa lipseasca de la nici o firma din tara noastra. Tocmai de aceea noi punem foarte mare accent pe confidentialitate, si nu vom comunica sau nu vom avantaja niciodata pe vreun partener in fata altuia. De asemenea in cazul interventiilor noastre pe santierele dvs, NU se va putea pune in discutie ca beneficiarul va putea sa discute direct cu noi. Toate discutiile sau sfaturile trebuiesc sa treaca prin ordinea normala si fireasca  (beneficiar -> partener -> irigarden). 

 

9. Grija pentru coletele tale, ca ele sa ajunga in siguranta la destinatie

-  Asta este unul din motivele pentru care noi am agreat un contract de coletarie doar cu FAN COURIER, rata de pierdere a coletelor in decursul unui an este mai putin de 1%. Asta inseamna ca, coletele  tale ajung in siguranta la tine pentru a le putea monta si a nu pierde vremea asteptand coletele prin alti furnizori de coletarie.

 

10. Tarife negociate cu firma de curierat

-  Pentru a sustine cu adevarat partenerii nostri, am negociat cu FAN COURIER tarifele pe KM si pe primul KG in asa fel incat si partenerii nostri sa poata beneficia de preturile noastre care datorita volumelor mari de colete trimise spre parteneri si primite de la furnizori sunt cu mult mai mici. Daca se doresc exemple de diferente de preturi nu ezitati sa ne comunicati acest lucru.

 

11. Reparatii si revizii periodice pentru pompe de suprafata marca Pedrollo, Grundfos, LEO si nu numai.

-  De foarte multe ori s-a intamplat ca o pompa sa aibe nevoie de o revizie sau de reparatie, lucru care se poate intampla atunci cand spatiul verde are nevoie de apa.Pentru ca stim cat de greu sa gaseste o persoana potrivita care sa se priceapa la acest domeniu ne-am gandit cum vom putea ajuta beneficiarul sa nu i se usuce iarba/plantele. Tocmai de aceea firma noastra va pune la dispozitie un serviciu de revizie/reparatie al pompelor exact cand ele stau golite de apa (iarna) iar primavara cand pornim irigatiile pompele noastre vor fi ca noi, fara sa ne temem de posibilitatea defectarii pompei.

 

12. Organizarea de seminarii periodice pentru informare/ dezbateri despre noile tehnologii si produse din domeniu

-  Irigarden SRL in calitate de Distribuitor Autorizat Rain Bird, in ultimii ani a organizat Seminarii de o zi, specializate pe irigatii, si au fost invitati atat parteneri cat si alti doritori sa participe la intalnirile anuale.

Daca te numeri printre persoanele care doresc sa participe la acest gen de seminarii te rugam sa ne comunici acest lucru, iar cand vom organiza un nou eveniment cu siguranta vei fi invitat.

 

13. Organizare de training-uri pentru personalul dvs

-  Daca esti la inceput de drum in domeniul irigatiilor si ai personal care doresti sa-l instruiesti in tehnicile de montaj ale sistemelor, te rugam sa ne comunici acest lucru, iar reprezentantii nostri se vor deplasa la tine in localitate unde vor instrui personalul tau.

 

14. Rapoarte de expediere la fiecare comanda care contine detalii desre livrare

-  Pentru ca stim cat de important este ca un colet sa poata fi gasit cat mai urgent la firma de curierat, am implementat un sistem automat iar la fiecare comanda expediata din depozitul nostru sa se trimite un raport pe e-mailul dorit de dvs in care sunt toate detaliile de interes pentru a fi la curent cu statusul comenzii.

 

 

Daca te-am convins ca ai face o alegere buna sa colaborezi cu noi, te rog da-ne un telefon la numarul 0744.310.125, sa stabilim si ceilalti factori care sunt confidentiali si nu pot fi scrisi public, daca tot am vorbit de confidentialitate putin mai devreme.

 

Te salut si spor la proiecte

Catalin L.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video