Claudia Goblen Afisari: 229
Categorie: COMERT >> Arta si antichitati Vizitatori: 94
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Goga , nr. 53, Arad, judetul Arad
-------------------------
Phone: Telefon
  0257228860
-------------------------
Web: Internet
  email: claudia@arad.astral.ro
  site: www.claudia-goblen.ro

 
Vanzari goblenuri  
Detalii  

Dragii noştrii goblenişti,Sunteţi un om cu gusturi rafinate?Atunci în nici un caz din locuinţa dumneavoastră nu trebuie sălipsească un goblen produs de firma Claudia Goblen din ARAD.Claudia Goblen va ofera o gama variata si completa de produse, intr-opaleta vasta de culori, menite sa va puna in valoare indeletnicireleartistice.Claudia Goblen vinde modele de goblen de calitate reprezentând tablouri celebre.Model goblen "numãrat cu diagrame" sau "imprimatã pe pânzã."

Setul de goblen 1. Mouline bumbac 100 % rezistent la spalare si lumina (Puppets Coats). 2. Cartela de culori cu atele aferente prevazute cu coduri (simboluri) care se gasesc si pe diagrama. Astfel va usuram munca fara a mai fi nevoie sã sortati dumneavoastrã culorile.3. Plansa xerox alb/negru format A3, eventual la cerinta diagrama color. 4. Panza alba punct (point) ochi 1.1x1.1 bumbac 100 % croita pedimensiune, caroiata sau ne caroiata in functie de cerinte cu creionulsau tesuta cu fir, astfel ca modelul sã poatã fi transpus cât mai usor dupa diagrama. Comenzile in Romania se onoreaza prin posta romana cu valoare ramburs.

Noi stăm la dispzitia dvs. Noi vă oferim cele mai frumoase goblenuri pentru toate vârstele,Noi aducem artă în casele dumneavoastră,Noi vă oferim produse de o calitate net superioră, compatibile pe plan intern şi extern,Noi vă oferim un cadou ideal pentru orice ocazie,Noi vă putem oferi un ambalaj elegant la o data şi la o adresã prestabilită. Noi garantăm că în cel mai scurt timp goblenul ales va ajunge în posesia dvs.Noi garantăm calitatea, promtitudinea, seriozitatea.Claudia goblen deserveşte numai oameni de bun-gust.Nu exista limita valorica la comenzi.Nu ne ocoliti!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Bumbac 100%  |  Cartela culori  |  Goblenuri  |  Petunii   |  Posta romana   |  Produse cadou  |  Trandafiri   | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.