LIBRARIA LILIANA Afisari: 179
Categorie: COMERT >> Librarii Vizitatori: 82
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Dreptatii, nr. 16, sector 6,
-------------------------
Phone: Telefon
  0723462740
-------------------------
Web: Internet
  email: libraria.liliana@gmail.com
  site: www.libraria-liliana.ro

 
Viata duhovniceasca si cum o putem dobandi Pret: 11,99 RON
Detalii  

Autor: Sfantul Teofan Zavoratul;

 

Tiparita cu binecuvantarea PS Galaction - Episcopul Alexandriei si Teleormanului;

 

Cartea cuprinde scrisori ale Sfantului Teofan Zavoratul prin care raspunde credinciosilor ce i le-au adresat si acopera majoritatea problemelor cu care se confrunta orice crestin.

 

 

„Pentru a constientiza dusmanul din patimi, nu este nevoie de mult efort. Este de ajuns sa avem convingerea ca Dumnezeu nu agreeaza nimic patimas si nu iubeste nici pe cei care primesc si alinta patimile. Reiese ca patima Il ridica pe Dumnezeu impotriva noastra, iar pe noi ne indeparteaza de El. In aceasta consta paguba noastra finala. Aceste ganduri si convingeri isi fac tron intr-o clipa in constiinta celui atent si trezesc ostilitate, suparare si manie fata de cele patimase. Sa nu va apropiati de patimi ganind diferite acuzatii impotriva lor. Succesul va fi sub semnul intrebarii. De altfel, in  timp ce dumneavoastra adunati dovezi acuzatoare, acuzatul - patima - ramane in noi chiar daca e pe scaunul de acuzare, avand de partea sa, ca avocat, mila. Iar aceasta inseamna ca tii inauntrul tau necuratia de bunavoie, ceea ce este periculos. Imediat ce observati patima, constientizati vrajmasul din ea si maniati-va.

.....................................................

Nu este bine ca la spovedanie n-ati spus un pacat. Mare sau mic, fapta sau cuvant, daca constiinta spune ca este pacat, trebuie sa ne curatim prin spovedanie si pocainta. Esenta Tainei Pocaintei consta in stergerea pacatului marturisit. Pacatul nemarturisit nu se sterge, ci ramane si cu acesta sufletul se duce pe lumea cealalata; o sa fie ca o pata neagra pe o rochie alba, foarte vizibila. Viclenia nu serveste la nimic. ”

             - texte extrase din carte.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Carti online  |  Carti religie  |  Carti vizita  |  Editare format hd  |  Educatie religioasa  |  Libertatea de religie  |  Librarie online  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.