No Brand Express Team Bucuresti - Reparatii computere Afisari: 271
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Computere si tehnica de calcul Vizitatori: 108
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Basarabia, (in incinta FAUR S.A., intrare pe la Poarta 1) Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0723305210
-------------------------
Web: Internet
  email: express.team@ymail.com; organizatie@nobrand.ro ; organizatie@nobrand.ro
  site: www.nobrand.ro/despre-noi

 
Despre noi  
Detalii  video  

NO BRAND Express Team este o firma tanara si dinamica, cu o echipa profesionista, capabila sa raspunda oricaror cerinte in domeniul IT.Oferim o gama larga de servicii IT: service laptop -uri, calculatoare si monitoare pana la nivel de componenta, realizare si administrare retele de calculatoare, mentenanta si consultanta IT, vanzare laptop-uri, calculatoare si accesorii IT.Prin intermediul echipei noastre de electronisti asiguram reparatii la nivel de componenta/SMD pentru orice model de laptop / netbook / calculator / monitor.Reparam orice model de laptop, din aproape orice generatie, indiferent de producatorul acestuia, cu garantie minim 3 luni:

  •  reparatii placi de baza / placi video;
  •  reparatii sunet, retea;
  •  reparatii ecrane LCD/display/invertoare;
  •  deparolare si rescriere BIOS;
  •  inlocuire mufe alimentare, inlocuire mufe USB, etc.

Suntem ferm convinsi ca va doriti o colaborare cu o firma de prestigiu in domeniul electronic iar noi suntem colaboratorul dvs de incredere.Societatea noastra este una dintre cele mai vechi din domeniul electronic, activitatea noastra desfasurandu-se pe toata raza municipiului Bucuresti cat si in zonele limitrofe.Suntem reprezentanti de seama ai unui domeniu volatil, in fiecare an fiind victimele unor noi inovatii tehnologice pe care trebuie sa le analizam in vederea posibilitatii de a presta servicii de reparatii electronice si electronicasnice de cea mai buna calitate.

Cele trei elemente care ne caracterizeaza activitatea

Profesionalism – Domeniul serviciilor este intesat de firme si companii care nu se dedica in totalitate clientilor, tocmai din acest motiv am apelat la un personal calificat care se implica in totalitate activitatii derulate.

In momentul de fata suntem o echipa cu adevarat profesionista, atat in ceea ce priveste relatia cu clientii cat mai ales in privinta serviciilor pe care le prestam, toate reparatiile efectuate de noi culminand cu rezultate remarcabile.

Reparam orice tip de aparat de natura electronica si electrocasnica, scopul nostru fiind de a depista defectele si de a gasi o solutie optima, menita sa redea in totalitate functionarea produselor vizate.

Experienta – Daca o buna parte din echipa actuala colaboreaza de aproximativ 7 ani, trebuie mentionat faptul ca personalul nostru are o experienta in domeniul electronic de aproximativ 7 de ani, perioada in care am reparat cateva mii de aparate electronice si electrocasnice.

Este extrem de important ca o echipa de electronisti sa detina experienta necesara, nu de putine ori fiind in postura de a reda utilitatea unor ansamble care prezinta defectiuni importante, capabile sa produca pabube iremediabile. In momentul de fata suntem la curent cu ultimele noutati din domeniu, drept pentru care suntem capabili sa gasim o solutie optima chiar si televizoarelor smart, tabletelor sau smartphone-urilor, electronice de o complexitate desavarsita.

 

Rezultate de calitate - Clientii care apeleaza la serviciile de reparatii electronice , indiferent ca sunt persoane fizice sau companii si firme de renume la nivel national si international, au asteptari mari de la specialistii nostri iar noi nu ii dezamagim. Intervenim de fiecare data cu promptitudine si reusim sa gasim o maniera sigura de solutionare a potentialelor defecte, rezultatele culminand cu redarea functionalitatii oricarui produs de natura electronica.

Mai mult de atat, daca va numarati printre clientii care apeleaza pentru prima data la serviciile noastre, un aspect important in privinta credibilitatii este insusi garantia extinsa pe care v-o oferim, 90% dintre produsele preluate de clienti din service-ul nostru beneficiind de 6 luni garantie post operatorie.

Comercializam componente si accesorii pentru laptopuri (ecrane lcd, invertoare, placi de baza, placi video, tastaturi, unitati optice, memorii RAM si HDD-uri, balamale, carcase, alimentatoare, etc.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video