ROGES TOTAL - Servicii Vidanjare Bucuresti, Ilfov Afisari: 245
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Diverse Vizitatori: 74
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0729091805; 0721110093
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@desfundare-canal.eu; rogestotal@yahoo.com
  site: www.vidanjare-in-bucuresti.ro/

 
Vidanjare Bucuresti  
Detalii  video  

Firma noastra, Roges Total, va ofera servicii de vidanjare in Bucuresti, precum si in imprejurimi. Serviciile oferite de noi in primul rand sunt calitative, apoi incercam sa ne gandim si la nevoile clientilor nostri, astfel incat sa oferim tarife accesibile si corecte pentru ambele parti.

Calitatea serviciilor de vidanjare oferite de noi este data in primul rand de personalul special antrenat pentru aceste activitati, precum si de echipamentele folosite. Echipele cu care intervenim la lucrarile de vidanjare sunt formate din persoane ce au minim 6 luni de training si practica in acest sens.

Echipamentele de care dispunem sunt moderne si de mare capacitate, astfel incat reusim sa terminam in scurt timp chiar si lucrarile mari.

Ne place sa ramanem in cele mai bune relatii cu clientii nostri, deoarece din punctul nostru de vedere recomandarile venite in urma clientilor multumiti sunt cele mai bune. In acest sens, ne place sa va oferim pentru lucrarile dumneavoastra de vidanjare, tarife accesibile si servicii de cea mai buna calitate, astfel incat atunci cand veti avea nevoie de aceleasi servicii de vidanjare sa apelati tot la noi, cu cea mai mare incredere.

Serviciile de vidanjare oferite de firma noastra, Roges Total, sunt NON STOP in Bucuresti si in zonele limitrofe, astfel incat in orice moment aveti probleme cu canalizarea nu ezitati sa ne contactati. In cel mai scurt timp vom trimite o echipa la adresa indicata pentru a solutiona problema.

 
Galerie foto (8)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8]
Prezentare video