Stahldach, Dej / Cluj - Acoperisuri, invelitori metalice Afisari: 317
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Acoperisuri (montare, comercializare) Vizitatori: 131
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Bistritei, Nr. 63 C, Dej, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0724520813; 0769222659
-------------------------
Web: Internet
  email: stahldach@gmail.com
  site: www.stahldach.eu

 
Despre noi  
Detalii  video  

STAHLDACH  este o companie europeana care produce prin profilare la rece diferite tipuri de acoperisuri,invelitori metalice .Stahldach promoveaza in special produsele de calitate superioara din tabla de otel produs in Austria. De asemenea le oferim clientilor nostri cea mai complexa oferta din punctul de vedere al tipurilor de modele profilate al diferitelor cote si dimensiuni realizate cu linii tehnologice de ultima generatie  prin productie proprie care au ca scop final,deservirea clientilor cu produse de calitate superioara si promovarea companiei in randul firmelor de top din U.E.

O?elăria Stahl (Voestalpine) este furnizorul exclusiv al companiei Stahldach Romania. Produs in Austria cu utilaje de ultimă genera?ie otelul din care noi fabricam învelitorile metalice este de inalta calitate,mult superior fata de alti competitor.Acoperisurile noastre au ajuns la clien?i din Germania, Fran?a, Luxemburg,Corsica, Austria si RomaniaPentru noi calitatea contează,dar pentru tine?

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video