Gallprint Bucuresti - Reparatii si materiale pentru reparatii incaltaminte Afisari: 1283
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Incaltaminte Vizitatori: 526
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Colentina, , Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0726333904 ; 0726333903 ; 0722575021
-------------------------
Web: Internet
  email: bucurobor@gallprint.ro; cora@gallprint.ro
  site: www.reparatii-incaltaminte-top.ro

 
Tarife reparatii Incaltaminte  
Detalii  video  

Există încălţăminte care chiar dacă este folosită sau sunt tocite tocurile, ne este dragă şi nu vrem să renunţăm la ea.Dacă aveţi astfel de încălţăminte, vă aşteptăm la noi pentru repara?ii.

?tifturi (Pret 14.50 RON) – Pe lângă faptul ca sunt foarte rezistente la uzură ?i la intemperii, ?tifturile asigură un mers confortabil ?i silen?ios.?tifturile sunt produse furnizate de către Supertap, liderul mondial în produc?ia de capace pentru toc ?i ?tifturi, calitatea produselor fiind recunoscută atât în Europa, cât ?i în Statele Unite.

 

Pingele (Pret 25.00 RON)– Incaltamintea deteriorata poate fi ingrijita si reparata cu produse de calitate. Pingelele sunt accesorii ce vin in ajutorul incaltamintei stricate, inlocuind partea anterioara a talpilor uzate. Fiind produse furnizate de Topy, producator cunoscut pentru serviciile de calitate, pingele se incadreaza in categoria elementelor rezistente la uzura, fine, elegante, dar si confortabile.

Capace toc – Capacele pentru tocuri fac parte din categoria produselor foarte rezistente la uzura. De altfel, acestea sunt elegante si flexibile. Capacele pentru tocuri sunt accesorii furnizate de catre Topy, producatorul european numarul 1 la talpi si elemente de cauciuc. Topy este unul dintre producatorii ce exporta in peste 45 de tari produse de cauciuc, talpi, capace pentru tocuri si pingele.

Reparatii incaltaminte femei

Capace toc mic – 14.00 RONCapace toc mijlociu – 18.50 RONCapace toc mare – 22.00 RONCapace toc stileto – 14.50 RON

Reparatii incaltaminte barbati

Capace toc Topy- 25.00 RONCapace toc peste 35 cm2 – 25.00 RON

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video