Orgopa Trans Kft Afisari: 241
Categorie: COMERT >> Utilaje, scule Vizitatori: 103
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  40753072205
-------------------------
Web: Internet
  email: innoweb.spam@gmail.com
  site: www.orgopa.ro

 
Stivuitoare YALE  
Detalii  

YALE

 

Stivuitoarele YALE se bucură de un trecut foarte lung, iar din aceasta rezultă că de-a lungul dezvoltărilor tradiţiile şi tehnologia modernă se îmbină.

De la fondarea societăţii, care a avut loc în anul 1844, datorită cuceririlor tehnologice, au avut loc nenumărate inovaţii care fac stivuitoarele YALE, în privinţa pieselor de schimb şi service, să aibă cea mai modernă şi totodată economică utilizare.

Etapa cea mai memorabilă a dezvoltărilor prin care au trecut stivuitoarele YALE a fost introducerea, în 1920, a stivuitoarelor cu acumulatori, apoi în 1950, când au fost introduse stivuitoarele cu gaz metan şi diesel.

Dintre toţi anii, 1964 a fost cel mai deosebit în privinţa dezvoltărilor, când a fost pus în exploatare primul stivuitor electric.

Stivuitoarele YALE au o eficienţă corespunzătoare în domeniul manipulării materialelor, precum şi o funcţionare economică, ceea ce face atât de populare tipurile de stivuitoare YALE.

Service şi piese de schimb pentru stivuitoare YALE

Serviciile de service şi comerţul de piese de schimb pentru stivuitoarele YALE fac parte dintre direcţiile noastre principale, şi tocmai fiindcă acest tip de stivuitoare este foarte popular, deoarece au o funcţionare economică şi o calitate excelentă.

Se poate întâmpla să nu ştiţi exact de fiecare dată care anume piesă a stivuitorului YALE devine necesară. Tocmai pentru astfel de cazuri am înfiinţat serviciul on-line helpdesk, pentru a vă putea fi la dispoziţie cu sfaturi de specialitate.

Putem procura foarte repede piese de schimb pentru stivuitoarele YALE, în numai trei zile lucrătoare, iar în privinţa preţului noi avem cea mai favorabilă ofertă.

Lucrările de service pentru stivuitoarele YALE au loc conform necesităţilor dumneavoastră, în general chiar la faţa locului, tocmai pentru a nu vă provoca nici cele mai mici impedimente.

Alegeţi tipul corespunzător de piese de schimb pentru stivuitor, sau cereţi ajutorul nostru în vederea alegerii.

 

 

Contactaţi-ne cu încredere! (*Câmpuri obligatoriu)

Numele clientului:*Numele firmei:Telefon:*E-mail:*Mesajul dumneavoastră:*

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Acumulatori stivuitoare  |  Acumulatori telefon  |  Cheltuielile de deplasare  |  Gaz metan  |  Module electronice  |  Motostivuitoare diesel  |  Piese schimb stivuitoare  |  Stivuitoare noi  |  Stivuitoare service  |  Transpalete manuale  |  Utilaje noi  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.