TEAM PUB Afisari: 154
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Baruri, pub-uri, cafenele, ceainarii Vizitatori: 68
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Lipscani, nr. 36, colt cu Selari, sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0723729429; 0760323417
-------------------------
Web: Internet
  email: teampub@yahoo.com
  site: www.teampub.ro

 
Despre Team Pub  
Detalii  

Team Pub a aparut ca o materializare a unui vechi dorinte. Ideile de amenajare a vechiului spatiu unde se regaseau de vanzare materiale textile, s-au imbinat, credem noi, perfect. Nu am dorit sa asimilam cuvantul PUB cu celebrele si prea`cunoscutele Irish Pub-uri, astfel incat am pastrat lemnul de esenta tare, scaune si mese inalte, ascultam muzica anilor `60-`90, dar ne intampinam clientii si cu mese joase, canapele de piele si alte piese si idei care pot fi considerate "ne la locul lor" de catre unii carcotasi..

Avand in spate experienta in acest domeniu ce se intinde pe cativa ani, am dorit sa ne facem simtita prezenta si in Centrul Istoric al urbei. Suntem fratiorul cel mic si nazdravan al celor 2 cafenele Caffe Bordo, fiind astfel sub umbrela experientei, certitudinii si a artei de a ne trata clientii cu cel mai mare respect.

Numele nostru implica o munca de echipa, o idee simpla dar care "spune" multe.

Suntem o "echipa" tanara, dinamica si pregatita sa va oferim voua, clientilor nostri, clipe de neuitat, zile si seri imbracate in haina distractiei, momente unice si mereu cate ceva nou.

Team Pub, nu este decat un pub, putem spune ca reprezinta "Lumina si sufletul Lipscaniului", find singurul pub ce s-a ambitionat sa apara pe una dintre cele mai vechi si in acelasi timp cele mai cunoscute strazi din Bucuresti.

Personalitati marcante ale trecutului, regele Elvis Presley si diva blonda Marilyn Monroe, stau si ei martori in geamurile noastre, vrand sa "spuna" ca aici e locul unde poti simti din nebunia acelor ani, ai tineretii fara griji, ai rock`n`roll`-ului, ai frumusetii istoriei.

De aceea, tu cititorule, anunta-ti prietenii si hai la noi ! Ai garantia ca iti vei face alti prieteni si alaturi de ei vei simti de ce ne laudam atat. Esti bine-venit sa fi parte din istorie.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Cafenele bucuresti  |  Cafenele sector 3  |  Canapele imbracate  |  Canapele piele  |  Cocktailuri organizari  |  Echipa tanara   |  Locul de munca  |  Mese inalte  |  Puburi  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.