FANYX MEDIA Afisari: 281
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Filmari, foto nunta Vizitatori: 72
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
V. Conta , nr. 10, Oradea, judetul Bihor
-------------------------
Phone: Telefon
  0742064541
-------------------------
Web: Internet
  email: fandreeaf@yahoo.com
  site: www.fanyxmedia.com

 
Despre noi  
Detalii  video  

Cinematografia m-a captivat dintotdeauna.

De mic copil am incercat sa pastrez vii in memorie clipele dragi mie, insa nu am reusit pe deplin. Oricat as fi incercat odata cu trecerea anilor deveneau sterse si prafuite … Camera de filmat m-a  ajutat sa pastrez vii si neatinse momentele frumoase care mi-au marcat tineretea, mie si celor dragi mie …

Imaginile in miscare ma fascineaza deoarece transmit emotii … culoare … bucurie …

Stefan Ionescu

 

Cu totii ne-am dorit macar o data in viata sa traim ceea ce traiesc marii actori de cinema pe platourile de filmare …  Pentru noi fiecare dintre voi poate fi pentru o zi un actor de cinema.

Asadar, aveti incredere in regizor si daruiti-va  trup si suflet. Astfel, evenimentul important din viata voastra,  fie ca este vorba de nunta, botez, banchet, zi de nastere sau pur si simplu o zi oarecare, va ramane viu in memoria peliculei pentru ca peste ani sa fie revazut cu placere.

Alfred Hitchcock spunea asa : “ Multe filme sunt despre viata, ale mele sunt ca o bucata de tort”. Pornind de la aceasta replica noi ne-am propus sa realizam un film care sa surprinda bucati de viata, dulci ca un tort de ciocolata.

Echipa FANYX MEDIA

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video