Barlinek Romania - Parchet stratificat din lemn si plinte parchet, Bacau Afisari: 314
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Linoleum, mocheta, parchet, pardoseli Vizitatori: 127
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Marasesti , Nr. 57, Onesti, judetul Bacau
-------------------------
Phone: Telefon
  0372347300; 0727377345 ; 0372347400
-------------------------
Web: Internet
  email: office@barlinek.ro
  site: www.barlinek.ro

 
Intretinerea pardoselior lacuite Barlinek  
Detalii  video  

n tehnologia de lacuire pentru pardoselile  Barlinek  se  foloseste un lac acrilic aplicat multistrat  si întarit cu raze UV.

PENTRU PARDOSELILE TRIPLU STRATIFICATE

Atunci când utilizati pardoselile din lemn Barlinek, indiferent daca este vorba de pardoseli finisate cu lac sau cu ulei, merita sa va amintiti câteva reguli de baza pentru a preveni deteriorarea acestora.

Îngrijireade zi cu zi

Atentiela apa!

FolositiStergatoarea!

Folositi elemente deprotectie de aplicat submobilier

Evitati mersul înîncaltaminte cu tocuri

Nu montati în încaperilecu umezeala

Folositi covoarede protectie!

AGENTI DE ÎNGRIJIRE DEDICATI

Pardoselile din lemn natural necesita sa fie îngrijite regulat cu agentii de îngrijire adecvati. Îngrijirea corespunzatoare a pardoselilor din lemn înseamna ca aceastea vor ramâne frumoase si vor avea o viata mai lunga.

PROTECTOR CONCENTRAT

Protector Concentrat pentru ingrijirea zilnica a parchetului lacuit (cutie 1 L).

Acoperire aprox. 500 m2 /1 L.Cod Catalog: PRT001002

PROTECTOR COMPLET

Protector Complet pentru curatarea pachetului lacuit (cutie 1 L). indeparteaza murdaria petele intense se va utiliza intotdeauna inainte de protector stralucire.

Acoperire aprox. 200 m2 /1 L.Cod Catalog: PRT001003

PROTECTOR STRALUCIRE

Protector Stralucire pentru redarea stralucirii stratului superior pentru parchet lacuit (cutie 1 L). ingrijire periodica si extra protectie.

Acoperire aprox. 100 m2 /1 L.Cod Catalog: PRT001001

PROTECTOR CONCENTRATPROTECTOR COMPLETPROTECTOR STRALUCIREIntensitatea utilizariiCuratare zilnicaCuratare periodicaReconditionare periodicaPodele în încaperi cu trafic scazut, de ex.: camere de locuinta, dormitoareLa fiecare 5-7 zileLa fiecare 6-12 luniConform evaluarii vizualePodele în încaperi cu trafic mediu, de ex.: scari, coridoare, birouriLa fiecare 3-5 zileLa fiecare 3-6 luniConform evaluarii vizualePodele în încaperi cu trafic intens, de ex.: restaurante, magazine, scoliLa fiecare 1-3 zile1-2 ori / lunaConform evaluarii vizuale

IMPORTANT:  Pardoselile trebuie întretinute numai cu produse destinate întretinerii si curatarii acestora.

Folosirea agentilor de curatare si îngrijire a pardoselilor lacuite ai altor producatori decât Barlinek poate duce la aparitia petelor, decolorarilor pe pardoselile colorate si cele naturale si o schimbare mare în ceea ce priveste gradul de alunecare si luciu. În cazul folosirii produselor altor producatori, compania Barlinek nu îsi asuma responsabilitatea pentru efectele aparute în urma utilizarii acestora.

Toate recomandarile cu privire la frecventa de curatare si îngrijire a pardoselilor sunt prezentate orientativ si depind de utilizarea efectiva a acestora. Motivele mentionate mai sus nu pot constitui baza unei reclamatii legate de garantie.  Nisipul sau apa varsata pe pardoseala au o actiune foarte negativa asupra acesteia, de aceea acestea trebuie sa fie îndepartate în cel mai scurt timp. Curatarea cu PROTECTOR STRALUCIRE trebuie efectuata rar si poate fi întârziata considerabil prin curatarea regulata si mentinerea pardoselii în stare buna.

LACUIREA PARDOSELILOR PERIATE – ÎNGRIJIRE, CURATARE, RENOVARE

Parchetul stratificat Barlinek poate fi finisat în mai multe moduri, care ofera diferite efecte finale. De câtiva ani pentru interioare sunt la mare cautare pardoselile din lemn învechite (periate), care încânta prin naturaletea si nobletea materiei prime. Pardoselile învechite(periate) apar ca rezultat al unei prelucrari speciale a stratului superior al placii – perierea. Procesul unei astfel de structurari a lemnului consta în îndepartarea mecanica a elementelor moi ale stratului superior . Acest procedeu subliniaza nervurile si textura lemnoasa. Urmele de utilizare sub forma unor zgârieturi marunte sau a unor adâncituri, o data cu trecerea timpului, vor fi mai putin vizibile pe pardosela periata decât pe pardoseala cu suprafata neteda. Mentinerea frumusetii pardoselii periate necesita de la utilizator o îngrijire corespunzatoare.O data cu trecerea timpului, pardoselile periate se pot murdari, în special cele cu culori deschise. Utilizând pardoselile structurate, indiferent daca sunt pardoseli finisate cu lac sau cu ulei, trebuie în primul rând sa se tina cont de protejarea acestora împotriva deteriorarii.

 

OPERATIUNI DUPA MONTAJ

Imediat dupa montajul pardoselilori lacuite ,periate, Barlinek recomanda aplicarea cu ajutorul mopului a agentului „PROTECTOR STRALUCIRE”. Acest agent va crea pe suprafata pardoselii din lemn un film de protectie care va avea o actiune hidrofoba, protejând împotriva umezelii locurile periate si îmbinarile dintre placi. Datorita unei astfel de protectii pardoseala este mai usor de curatat si de îndepartat murdaria si umezeala. Pardoseala va arata ca noua mai mult timp. Important: „PROTECTOR STRALUCIRE” nu trebuie sa fie diluat ! Îl turnam direct pe pardoseala înainte de distribuirea cu mopul. Agentul trebuie distribuit în asa fel încât podeaua sa fie umezita si nu inundata.

 

CURATAREA PARDOSELII LACUITE, PERIATE1.

Pentru curatareapardoselilor periate trebuie sa utilizati „PROTECTOR COMPLET”, „PROTECTOR STRALUCIRE”, o perie cu par moale, pulverizator, mop.

2.

„PROTECTOR COMPLET” va fi diluat în proportie de 1:8 si turnat în pulverizator. Pulverizam agentul pe suprafata pardoselei si asteptam aproximativ 5 minute.

3.

Cu ajutorul unei perii cu par moale curatam suprafata pardoselii.

4.

Cu o cârpa curata înmuiata în apa înlaturam murdaria. Repetam operatiunea de câteva ori pâna la obtinerea unei suprafete curate. Pentru clatirea cârpei utilizam un recipient separat cu apa curata. Trebuie sa schimbam des apa pentru clatire.

5.

Dupa curatarea pardoselei trebuie sa aplicati „PROTECTOR STRALUCIRE”. „PROTECTOR STRALUCIRE” trebuie sa fie turnat pe pardoseala si distribuit cu mopul. „PROTECTOR STRALUCIRE” va proteja pardoseala împotriva actiunii daunatoare a umezelii si împotriva patrunderii murdariei în locurile periate si în îmbinarile dintre placi.

6.

Respectivele operatiuni pot fi, de asemenea, efectuate mecanic cu ajutorul unui dispozitiv de lustruit parchetul si cu ajutorul agentilor din seria „PROTECTOR” .

PARDOSEALA ÎNAINTE SI DUPA CURATARE CU AGENTII DIN SERIA PROTECTOR

 

UITA-TE LA FILM 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video