Ravy Prest - Logistica si transport rutier de marfa, Sibiu Afisari: 208
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Transport marfa, containerizat, mobilier Vizitatori: 87
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Nicovalei , Nr. 6 B, Sibiu, judetul Sibiu
-------------------------
Phone: Telefon
  0729261261; 0269244023; 0369447899
-------------------------
Web: Internet
  email: office@ravytransport.ro; secretariat@ravytransport.ro
  site: www.ravytransport.ro
  facebook: Ravytransport/

 
Ravy Prest - detalii firma  
Detalii  video  

Suntem o companie de servicii logistice si transport rutier de marfa, înfiintata în anul 2005, în Sibiu.

 

RAVY PREST este unul dintre cei mai importanti actori de pe piata româneasca de transport international si intern, o prezenta permanenta pe autostrazile europene. Valorile dupa care ne ghidam sunt calitatea, siguranta, eficienta, satisfactia clientilor si transparenta afacerilor. Faptul ca suntem strategic pozitionati în centrul României ne ofera un avantaj major în ceea ce priveste livrarile pe termen scurt, eficienta si promptitudinea, camioanele noastre fiind capabile sa soseasca cât mai curând posibil, oriunde în tara. Pozitia geografica si flexibilitatea ne permit sa raspundem rapid la o mare varietate de cereri de transport.Suntem una dintre putinele companii de transport românesti care ofera servicii de logistica integrata combinate cu serviciile proprii de transport.

 

Compania are acum o flota formata din peste de 80 de camioane, cea mai mare parte ansambluri cap tractor si semiremorca. Flota este furnizata de producatori renumiti - SCANIA, MAN, MERCEDES, RENAULT, SCHMITZ, contractele încheiate cu acestia ne permit sa avem tot timpul o flota noua care sa respecte cele mai recente si cele mai înalte standarde de siguranta rutiera si de mediu. Va stam la dispozitie pentru toate tipurile de activitati, legate de transportul de marfuri.

 

Totodata, serviciul de transport persoane poate fi oferit de catre partenerul nostru, Art Reisen.

 

Prin intermediul service-ului nostru, dotat cu echipamente de ultima generatie oferim toata gama servicii, respectiv: mecanica, tinichigerie, climatizare auto, depanare in traseu, mentenata pe baza de contract si revizii pentru obtinere ITP.

 

Suntem o companie de servicii logistice si transport rutier de marfa, înfiintata în anul 2005, în Sibiu.Privim toti clientii nostri ca parteneri. Prin urmare, conducerea companiei, dispecerii si soferii, toti ne straduim sa avem o relatie solida si durabila cu beneficiarii nostri, cautând împreuna cu ei noi nivele pentru îmbunatatirea si optimizarea calitatii serviciilor pe care le oferim.

MISIUNEA NOASTRA

Privim toti clientii nostri ca parteneri. Prin urmare, conducerea companiei, dispecerii si soferii, toti ne straduim sa avem o relatie solida si durabila cu beneficiarii nostri, cautând împreuna cu ei noi nivele pentru îmbunatatirea si optimizarea calitatii serviciilor pe care le oferim.

 VIZIUNEA NOASTRA

Misiunea si viziunea companiei noastre sunt oferirea de solutii de logistica si transport care sa se incadreze intr-un standard inalt si constant de calitate, pentru a satisface exigentele si nevoile partenerilor nostrii. Obiectivul nostru este acela de a fi mereu alaturi de acestia, la timp si in siguranta!

CARACTERISTICI DE CE SA NE ALEGI SUPORT DEDICAT LA INDEMANA 24 H/ 7Z!

Respectul partenerilor nostrii!

 SERVICII LOGISTICE INTEGRATE!

Asigurare marfa si preluare riscuri!

 DE CE SA NE ALEGI?

Punctualitate, respect si incredere.

 

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video