Care este explicatia ca eschimosii si alte populatii care mananca mult peste au mai putine probleme de sanatate? Raspunsul poate fi continut in acizi grasi omega-3, “grasimi bune” care se gasesc in pesti ca somonul, care pot ajuta functiile optime ale organelor si tesuturilor. Cu toate ca cercetatorii recomanda sa se manance de la doua la trei portii de peste gras pe saptamana, cea mai mare parte dintre noi consuma doar una.Pestii grasi sunt sursele naturale cele mai bogate in acizi grasi benefici omega-3 EPA (acid eicosapentaenic) si DHA (acid docosaexanoic). Potentul si purul Omega-3 Ulei de Somon de la GNLD poate reinforta continutul de omega-3 in alimentatie si poate sa sprijine un echilibru sanatos de acizi grasi. Trei capsule furnizeaza aceeasi valoare de omega-3 cat o portie optima de somon proaspat.Omega-3 Salmon Oil de la GNLD este formulat pe baza de ulei de somon pescuit in ape reci si curate din Atlanticul de Nord. Nu folosim ulei de rechin, de pesti care se hranesc cu cadavre sau moluste sau de alti pesti cu un inalt risc de expunere la toxine ambientale. Omega-3 Salmon Oil fixeaza standardele industriale pentru puritatea produsului. Ulei pur de somon. Ulei natural cu cea mai inalta valoare de acizi grasi omega-3. Somon selectionat. Somonii utilizati sunt sanatosi si selectionati intocmai pentru consumul uman. Nu exista riscul acumularii de toxine. Acesta reprezinta un pericol cu anumite tipuri de peste. Capsule usor de inghitit. Capsule de gelatina moi, usor de inghitit. Niveluri echilibrate de EPA si DHA, in aceleasi proportii care se gasesc in mod natural in somon. Continutul a trei capsule de acizi grasi omega-3 este echivalent unei portii optime se somon proaspat: 340 mg de EPA si 260 mg de DHA. 4-6 capsule pe zi |