PRESS EXPRES Afisari: 103
Categorie: COMERT >> Birotica, papetarie, tipizate fiscale Vizitatori: 59
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0745133712; 0212210537; 0212214283
-------------------------
Web: Internet
  email: pressexpres@yahoo.com
  site: www.pressexpres.ro

 
Despre noi  
Detalii  

PRESS EXPRES S.R.L. este firma AUTORIZATA de Tribuna Economica si alte edituri de specialitate economica ori juridica - inclusiv de MONITORUL OFICIAL, pentru a prelua comenzi de ABONAMENTE si prezinta garantie in prestarea acestor servicii ( detalii referitoare la calitatea serviciilor de distributie prestate de noi, se pot solicita inclusiv direct de la Monitorul Oficial - serviciul de marketing ori pe www.monitoruloficial.ro ), cu reprezentanti in 18 orase resedinte de judet din tara si Bucuresti (pentru celelalte resedinte de judet ori orase cu peste 50.000 de locuitori CAUTAM noi colaboratori) - de serviciile noastre beneficiind in timp, mari firme ori corporatii si institutii de stat de cel mai inalt nivel!

AUTORIZAREA de reprezentare a MONITORUL-ui OFICIAL in teritoriu, se refera pe langa cea de contractare Abonamente, inclusiv pentru vanzarea de Fise pentru Cazarea Turistilor in Hoteluri, dar si pentru preluarea spre Publicare Anunturi privind Pierderile de Acte ori alte Anunturi in Monitorul Oficial - prevazute de lege!

Tinta noastra este aceea de ne face utili in modul cel mai flexibil acceptat de catre clienti, in relatia de reprezentare in teritoriu atat a Monitorului Oficial cat si a celorlalte edituri si in prestarea celorlalte servicii, de ASIGURARI, de AMENAJARI INTERIOARE / EXTERIOARE etc - din catalogul de servicii prezentat chiar AICI!

APELATI cu INCREDERE la PRESS EXPRES!Va asteptam comenzile !Prin noi veti avea servicii, MONITORUL OFICIAL si presa EXPRES!

Istoric

Compania S.C. PRESS EXPRES S.R.L. a fost infiintata in anul 2000, ca urmare a marilor deficiente constatate atat in servirea cu abonamente direct la sediul abonatilor din partea firmelor cu asemenea activitate atunci (publicatii de specialitate legislativa , juridica , economica ori de afaceri), cat si in calitatea altor servicii prestate populatiei - ca reprezentare in teritoriu a MONITORULUI OFICIAL (indeosebi a publicarii anunturilor privind pierderile de acte ).

Inca din primul an de activitate, Press Expres a fost AUTORIZATA prin contract sa REPREZINTE MONITORUL OFICIAL, contract ce a functionat constant si continuu, fara sa-l fi avut suspendat pe nici o perioada de timp, ori chiar reziliat (de catre nici o editura!!) - asa cum s-a intamplat cu multe dintre firmele cu activitate in domeniu - reprezentare extinsa apoi inclusiv pentru vanzare Fise de Cazare a Turistilor in Hoteluri si preluarea spre Publicare a Anunturilor privind Pierderea Actelor (dar si a altor anunturi), dispunand acum de o adevarata echipa de profesionisti in domeniu - dar flexibili si deschisi permanent spre noi doleante ale clientilor nostri, fapt ce ne-a adus an de an cresterea numarului clientilor deserviti! (Firma este recomandata de Monitorul Oficial prin serviciul de marketing, iar autorizarea noastra se poate verifica pe www.monitoruloficial.ro)!

In timp ne-am diversificat serviciile prestate, iar acum oferim clientilor nostri, pe langa Abonamente, inclusiv posibilitatea de a beneficia de celelate servicii ale noastre ca reprezentant al Monitorului Oficial, ori alte servicii civile sau industriale, fara alte eforturi din partea lor (fiind suficient doar sa ne apeleze) - servicii ce se regasesc in catalogul pus la dispozitie chiar AICI!

APELATI cu INCREDERE la PRESS EXPRES!Va asteptam comenzile !Prin noi veti avea servicii, MONITORUL OFICIAL si presa EXPRES!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Abonamente publicatii  |  Acte firma  |  Amenajari hoteluri  |  Amenajari interioare hoteluri  |  Amenajari interioare si exterioare   |  Amenajari resedinte  |  Echipa de profesionisti  |  Edituri  |  Formulare tipizate  |  Hartie autocopiativa  |  Marketing direct  |  Reprezentare juridica  |  Servicii industriale  |  Serviciile de marketing servicii it  |  Tipizate  |  Tipizate speciale  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.