44Style Afisari: 1408
Categorie: COMERT >> Mobila Vizitatori: 611
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Pipera , nr. 48, sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0372938046 ; 0729838198 ; 4021 232 85 12
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.44style.ro


 
Small World Disney  
Detalii  video

Conceptul Disney ofera clientului posibilitatea de a-si proiecta singur mobila.El poate alege culorile de mobilier.

 

- Ovalele ataşate la mobilă sunt disponibile cu 10 motive Disney diferite;

- Ovalele sunt disponibile in 4 culori diferite;

 

 

 

Ovalele

sunt realizate din MDF ( placa de fibre de densitate medie). Fiecare pat pentru copil este prevăzut cu un oval mare, celelalte corpuri de mobilier (biblioteci, comode) fiind prevazute cu cate un oval mic. Acestea sunt usor de inlocuit daca se doreste schimbarea motivului atasat pe mobila.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Patutul pentru bebelus

trebuie sa fie sigur, moale si confortabil pentru a asigura un somn linistit. Toate paturile noastre sunt produse si testate in conformitate cu normele europene(EN716 1&2) de siguranta, garantat de autocolantul GS. Distanta dintre stinghii este de maxim 6 cm. Nu exista suruburi slabite sau vizibile de care copilul sa se poata zgaria sau sa le introduca in gura. Folosim numai lacuri care sunt aprobate din punct de vedere al protectiei mediului. Acest lucru contribuie la exclusivitatea produsului. Lacurile au trecut un test de „transpiratie si saliva" si din acest motiv garantam ca nu contin nici un fel de substante nocive.

Patutul se poate regla pe inaltime in doua pozitii. Distanta dintre partea superioara a patutului si marginea superioara a saltelei trebuie sa fie de cel putin 20 cm inaltime, motiv pentru care patuturile sunt prevazutecu marcajul "MAX" pe interior.

Dimensiunile saltelelor pentru patuturi sunt 60 x 120 cm si 70 x 140 cm. Patutul mare pentru bebelus se poate transforma si in patut pentru junior.

Tarculul de joaca

este un produs ce combina doua functii (ulterior se poate transforma in bancheta de colt). Tarcul de joaca este testat si in conformitate cu normele europene de siguranta(EN 1227) fiind garantate prin atasarea autocolantului GS .Dimensiunile exterioare sunt 101x101x79 cm. Distanta intre stinmghii este de 7 cm, iar partea de jos este reglabila pe inaltime.

Cand nu mai este folosit de catre copil poate fi trnasformat intr-o bancheta de colt. Se poate comanda cu o saltea confortabila, care poate fi utilizata si ca perna pentru bancheta de colt.

Patul junior

este ideal pentru camerele copiilor mici. Ocupa putin spatiu, ofera multa flexibilitate si este disponibil in 3 culori. Se pot utilizata una sau doua bare de protectie in lateralele patului pentru a impiedica copilul sa cada din el. Se poate comanda cu cu un sertar pentru depozitarea jucariilor si lenjeriilor de pat.

Dimensiunie saltelei sunt de 70 x 140 cm. Pentru varianta de pat extensibil se pot comanda extensii de saltea.

Pat single si canapea

. Cele doua pot fi comandate cu un pat de joaca care este pat "ascuns" si poate fi tras si ridicat atunci cand apare nevoia unui loc in plus. Picioarele patului de joaca sunt extensibile pentru ca inaltimea acestuia sa se potriveasca cu inaltimea patului initial sau canapelei. Doua sertare sunt disponibile pentru paturi.

Pat Lowsleeper

este un pat suspendat foarte potrivit pentru joaca copilului. Un alt accesoriu

pentru acest produs, este cortina, in spatele careia copilul se poate juca singur sau cu prietenii. Exista posibilitatea de a se plasa o saltea suplimentara pentru a spori confortul copilului in timpul jocului. Distanta dintre podea si somiera este de 72 cm.

Patul supraetajat.

Atat patul de sus cat si cel de jos pot fi prevazute cu o stinghie de protectie laterala.

Patul Highsleeper

este pentru copii mai mari. Sub el se pot ampalasa produse precum biroul sau dulapiorul mobil. Distanta dintre podea si marginea inferioara a somierei patului este de 150,7 cm.

Patul cu baldachin si patru draperii

este visul oricarei printese, fiind iubit de toate fetitele! Este disponibil in alb sau combinatie intre rosu si alb. Cele 4 draperii sunt rosii si au avut in prealabil parte de un tratament antiinflamabil.

Patul "Castelul Baronial"

este visul oricarui baietel. Este de fapt patul lowersleeper cu accesorii special pentru a da senzatia unui castel baronial. In locul celor doua ovale este prevazut cu doua scuturi "Cavalerul Osworld". Patul este disponibil patul alb la care se adauga accesoriile cu motivul ,, Cavalerul Oswold’’ de culoarea albastru deschis. Exista posibilitatea de a depozita mobila dedesubt. Distanta dintre podea si marginea inferioara a somierei este de 93 cm.

Biroul

este prevazut cu motivul "Mickey la scoala" . Sub birou exista spatiu pentru un dulapior mobil cu 3 sertare.

Biroul exclusivist cu partea superioara de piele naturala

are ca motiv "Mickey la scoala". Pielea va avea nuante de culori diferite si mici inegalitati ce provin de la animale, acestea facand parte din infatisarea naturala a pielii. Pentru a-i mentine aspectul natural este important ca pentru curatare sa se foloseasca numai apa calduta cu sapun de curatat. Acest birou nu este recomandat copiilor sub 6 ani.

Noptiera

confera camerei copiilor un ultim retus. Este disponibila cu motivul Mickey.

Comoda de infasat transformabila in Comoda simpla

este unul dintre cele mai populare produse Small World, furnizand diverse posibilitati. Atunci cand schimbatul copilului nu mai este necesar, aceasta componenta se detaseaza si se poate transforma intr-un raft de perete (cu ajutorul setului de conversie), iar masa de infasat va deveni o comoda simpla. Suplimentar se pot comanda un raft de peret si un cuier, sau etajera lunga de perete cu 2 rafturi ce se pot monta in moduri diferite.

Sifonierul si Biblioteca.

Sifonierele noastre sunt disponibile cu 2, 3 sau mai multe usi. Acestea sunt prevazute cu un raft si o bara pentru umerase. Sifonierele pot fi suplimentate oricand cu rafturi. Oferta noastra include de asemenea sifoniere joase si comode, biblioteci joase si inalte si cosurile din ratan care se potrivesc perfect cu dimensiunea sifonierelor si sunt ideale pentru depozitarea diferitelor obiecte ale copiilor.

Masa micuta, bancheta si doua scaunele

formeaza un set. Este disponibil in culoarea alba. Partea superioara a mesei si scaunele sunt decorate cu motivele clasice Mickey Mouse.

Scaunul tapitat Bean bag

. Este prevazut cu 2 rotte mici in loc de picioare, ceea ce il face usor de mutat. O treime din umplutura pernei de sezut consta in puf. Este disponibil in diferite culori: jeans albastru, jeans rosu sau denim. Scaunul de birou. Spatarul acestuia poate fi ajustat utilizand un buton, in timp ce ajustarea inaltimii scaunului se face cu ajutorul unui maner de sub scaun. Scaunul are 5 picioatre pentru o stabilitate mai mare si este destinat deplasarii pe covoare. Husa scaunului este matlasata pe intreg scaunul. Este disponibila in denim cu motivul American Baseball Mickey si in jeans albastru sau rosu cu modelul Mickey&Pluto. Husa este din bumbac 100%, este detasabila si se poate spala la 40 grade.

Fotoliul textil Bean Bag

este unplut cu pelete EPS rezistente la foc. Husa sacului este disponibila in jeans albastru sau rosu si are aplicate pictograme Mickey. Husa este din bumbac 100%, este detasabila si se poate spala la 40 grade.

Accesorii pentru camera copilului

:

Cartile si colectia de CD-uri pot sta atarnate de perete in cuburile de depozitare. Acestea pot fi montate atat orizontal cat si pe diagonala.

O masa draguta si lampi de perete in 5 culori diferite se potrivesc cu designul textilelor noastre. Piciorul lampii este decorat cu o coronita cu modele Mickey.

Cuierul oval disponibil cu numele copilului sau cu motive celebre Disney.

Bancheta mica avand motivul Mickey, disponibila in albastru pal/alb si rosu pal/alb.

Pentru depozitarea jucariilor, pudrei pentru bebelusi, servetelelor, hainelor etc, avem cosuri minunate in diferite culori care se potrivesc cu designul textil.

Tapet in dungi de un albastru pal sau rosu pal in concordanta cu trasaturile Disney si culorile Small World.

Ursuletul de plus Oswold, imbracat in camasa de noapte in dungi, stand confortabil in fiecare piesa din mobila Small World Disney.

Textilele

. Conceptul Small World Disney face parte dintr-o selectie larga si exclusiva de textile. Toate textilele noastre sunt fabricate din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Toate textilele indeplinesc cerintele de calitate Oko-Tex. Pot fi spalate la 40 grade.

Noi nu compromitem siguranta copilului, nici mediul inconjurator prin procesele de productie. Asadar, textilele noastre nu sunt tratate cu substante daunatoare asa cum se intampla in majoritatea cazului cand sunt folosite substante nocive pentru imprimarea rapida a culorilor.

Toate pernele noastre sunt umplute cu puf si pene fine. O buna parte din umplutura o reprezintga penele, pentru a ne asigura ca obtinem rigiditatea necesara. Captuseala in interioarul pernelor pentru spate este impregnata pentrru a evita intepaturile din penele mai ascutite.

Sunt disponibile 5 modele diferite: Pooh Marinarul, Dungi Oxford, Cavalerul Mickey, Cel mai bun tovaras (cu Mickey sau Minnie), Baseball american

Saltelele

au inclus in pret si husele.

Saltele din latex

. Latexul este extras din arborele natural de cauciuc. Salteaua din latex are o durata de viata foarte mare datorita elasticitatii si greutatii specifice ridicate. Materialul natural ajuta la retinerea transpiratiei copilului in timpul somnului. Masurile speciale ale saltelelor din latex sunt: 60 x 120 cm si 70 x 140 cm; Piesa extensibila 30 x 70 cm. Saltelele de latex au o grosime de 7 cm. De asemenea, pentru tarcul de joaca este disponibila o saltea 92x92 cm, cu husa bej. Salteau are grosimea de 4 cm.

Saltele din spuma

. Dimensiunile lor sunt urmatoarele: 90x200 cm, 90x190 cm pentru patul de

 

joaca, 70x140 cm pentru patutul mare de bebelusi si pentru patul de juniori. 30X70 cm pentru partea extensibila a patului pentru juniori. Au o grosime de 12 cm.

Saltele cu arc.

Dimensiunea este de 90x200 cm cu o configuratie anatomica cu 5 zone si o umplutura din arcuri in forma de tamburi. Constructia saltelei asigura un maxim de confort, deoarece fiecare dintre arcuri este incastrat in propriul sau buzunar. Acest lucru determina o fluctuatie mai buna, care permite saltelelor sa se muleze mai bine pe forma corpului. Fata de latex asigura ca suprafata este confortabila si "aerisita". Recomandam saltele cu arcuri pentru copiii peste 6 ani.

Husa pentru saltea

. Toate husele de saltele Small World sunt matlasate si sunt din bumbac 100%, ceea ce asigura o suprafata moale si confortabila. Toate husele pentru saltele au fost supuse unui tratament anti-inflamator. Sunt detasabile si se pot spala la 40 grade

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video