2nd Face Tattoo & Body Piercing Afisari: 1256
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Saloane de infrumusetare (beauty salon) Vizitatori: 738
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. I.C. Bratianu, nr 29-33 , sector 3,
-------------------------
Phone: Telefon
  0724669330
-------------------------
Web: Internet
  email: secondface.tattoo@yahoo.com
  site: www.2ndface.info

 
Tipuri de Piercing  
Detalii  video  

Piercing-ul în sept este asociat cu bijuteriile în sept. În septul nazal există mulţi nervi astfel că se pot simţi înţepături destul de dureroase. Piercing-ul poate fi situat sub cartilaj. Chiar dacă este străpuns drept prin septul nazal, piercing-ul de acest tip este dificil de realizat.

 

Igiena trebuie să fie foate strictă pentru că zona se poate infecta foarte uşor, fie şi din cauza unei răceli. Arest tip de piercing este foarte vechi, fiind utilizat chiar şi de indieni, care purtau, de obicei, cercei închişi. În peretele septului poate fi introdus un buton care să prevină închiderea canalului, fără a putea fi observat.

Piercing-ul Anti-Tragus

Acest piercing este operat pe cartilajul de deasupra lobului urechii. Străpungerea în cartilaj este foarte dureroasă. De aceea, o altă metodă constă în tehnica “punching”. Prin această tehnică, procesul de vindecare decurge mai repede. Timpul este redus, de la 3-6 luni, în cazul tehnicii clasice cu ac, la 2-4 săptămâni, în cazul tehnicii Punching.

Piercing-ul Daith

Piercing-ul Daith este un piercing foarte rar, pe care nu îl vezi prea des. Acesta se efetuează în cel mai apropiat cartilaj al urechii tot prin tehnica Punch, mai uşoară şi pentru cel care execută piercing-ul.

 

Helix Piercing

Acesta este piercing-ul care străpunge marginea superioară a urechii, în cartilajul Helix. Pentru primele piercing-uri se recomandă bijuterii de la 1,2 mm la 1,6 mm. Pentru a accelera procesul de vindecare este mai benefică folosirea unui barbell în locul unui inel care ar înconjura piercing-ul. Din nou, tehnica Punching scurtează timpul de vindecare, de la 3-7 luni la 3-7 săptămâni.

 

Piercing-ul Tragus

Acesta este introdus direct prin cartilajul aflat în partea din faţă a canalului urechii. Pentru o mai bună vindecare a piercing-ului, bucata de cartilaj trebuie îndepărtată prin tehnica “punching”. Astfel, vindecarea este redusă cu aproximativ jumătate. De asemenea, durerea este mai suportabilă. Pot fi purtate toate tipurile de bijuterii. Se recomandă, însă, la primele utilizări, purtarea unor bijuterii sterilizate, al căror conţinut de nichel este mai mic de 0,05%, conform legii. După ce procesul de vindecare a trecut, se pot purta si bijuterii confecţionate din alte materiale.

 

Piercing-ul în nas

Piercing-ul de acest tip străpunge nara stângă sau dreaptă. Istoria acestui piercing are deja 4000 ani vechime. Primul exemplu de acest tip a fost întâlnit în Orientul Mijlociu. De acolo a ajuns în India. Mai târziu a fost purtat de mişcarea hippie iar în 1980 şi-a cunoscut apogeul. În zilele noastre este un piercing foarte popular, purtat mai mult de femei decât de bărbaţi. Trebuie să vă asiguraţi că bijuteriile folosite sunt potrivite pentru primul piercing. Din cauza că în acea zonă sunt prezenţi mulţi nervi, înţepătura de piercing este percepută ca fiind foarte dureroasă. Procesul de vindecare durează aproximativ 4-6 săptămâni.

 

Piercing-urile intime pentru femei

Piercing-urile intime pentru femei sunt foarte diverse, deoarece nicio altă parte a corpului nu oferă o asemenea diversitate. Corespondentul piercing-ului pubic la bărbaţi este, la femei, piercing-ul Christina. Acesta este, de obicei, străpuns cu un barbell şi se poziţionează între labiile exterioare şi cealaltă parte a zonei pubiene. Un alt exemplu este piercing-ul Nefertiti (numită şi Regina). Este asemănător celui denumit Christina însă începe din zona clitorisului, fiind introdus un barbell foarte lung.

Aceste module sunt unele dintre piercing-urile aflate în zona exterioară a vaginului, ca şi toate piercing-urile în labii şi Fouchette (în pielea unde se uneşte labia minoră în partea de jos).

 

Piercing-urile în zonele vaginale interioare includ faimosul Prinţesa Albertina, care, la fel ca Prinţul Albert, se află între deschiderea uretrală şi deschiderea vaginală. Acesta se vindecă în 6-8 săptămâni, chiar mai rapid decât omologul său de sex masculin. Piercing-ul efectuat direct prin clitoris (Isabella orizontal şi Triunghiul vertical) se vindecă la fel de rapid. Popular este încă piercing-ul aflat în zona superioară a clitorisului, în care poate fi introdus un barbell, un inel, un inel potcoavă sau un plug fals. Toate, însă, ar trebui începute cu un barbell.

Am făcut o prezentare generală a piercingului în sine. Cu toate acestea, există şi particularităţi.

Piercing-uri faciale

Piercing-urile faciale oferă multe posibilităţi. Nasul poate fi străpuns în toate locurile în care piercer-ul poate ajunge cu instrumentul său. De la cele celebre inspirate de la indieni, piercing-urile în nări care pornesc de la peretele nazal (piercing-ul în sept, de asemenea, cunoscut sub numele de Ring Bull) până la piercingul-pod, care este introdus prin nas.

 

Piercing-urile în nas se vindecă în câteva săptămâni, excepţie făcând cele în sept care durează un pic mai mult (aproximativ 3-4 luni), în special în timpul iernii , când nasul este foarte afectat de frigul anotimpului rece. Dacă persoana nu poartă ochelari, bridge-piercing-ul se poate vindeca în termen de 2-3 luni. În caz contrar, timpul de vindecare se dublează.

 

Mai simplu este piercing-ul în gură. Cel mai renumit este labretul, deci piercingul sub buză. Aici sunt recomandate materiale plastice pentru piercing, deoarece acestea dăunează mai puţin dinţilor si gingiilor. Piercingurile situate pe buza superioară sunt denumite în funcţie de poziţie: Medusa Piercing (pe buza superioară) sau Madonna piercing (pe cea inferioară). În cazul în care acesta din urmă este situat pe obraz, poartă întocmai denumirea de piercing pe obraz. Cei mai mulţi se orientează către acest gen de piercing pentru că au o durată de vindecare mică (8-12 săptămâni).

 

Dar ce îţi poţi pune în gură? Desigur, piercing-ul în limbă. De obicei se poartă un barbell care străbate limba pe verticală. În cazul în care în primele 1-2 săptămâni de la efectuarea piercing-ului nu se consumă produse lactate, alcool sau nicotină, există şanse bune de vindecare dupa numai 1-1.5 luni. Mai mult, pot fi străpunse buza şi cravata limbii. Ambele sunt uşor de pătruns şi se vindecă rapid (aproximativ 4 săptămâni). Cu un barbell, inel sau potcoavă vei trăi cu siguranţă o experienţă frumoasă. Frenul (piercing fren) durează aproximativ 2-3 săptămâni, respectiv 4 săptămâni frenul lingual, pentru a se vindeca, dar ar trebui, de asemenea, ca nici în acest caz nsă nu fie consumate produse lactate, alcool sau tutun. Nu uitaţi ca după consumul de produse alimentare să folosiţi apă de gură.

 

Ceva foarte special este piercing-ul în omuşor, acesta fiind străpuns cu un inel prin cerul gurii. Rare sunt de asemenea şi piercing-urile prin septul şi peretele nazal precum şi aşa-numitul Austin bar, care este montat în nas. Din categoria piercing-urilor faciale face parte şi cel în sprânceană, plasându-se în categoria piercing-urilor de suprafaţă. Acestea pot fi aplicate pe toate părţile corpului cu piele suficientă, cartilaj sau ţesut adipos, indiferent de forma convexă sau concavă.

Piercing-urile în ureche Cele mai purtate piercing-uri sunt cele efectuate în lobul urechii. Acestea sunt cunoscute de multe secole în cultura occidentală. Piercing-urile de pe marginea superioară a urechii, aproape de helix, au devenit foarte utilizate în ultimii 20 de ani. Dacă vă faceţi un piercing lângă helix, puteţi purta un barbell. Acesta poartă denumirea de piercing industrial. Puteţi separa piercing-urile folosind doi cercei încheiaţi sau le puteţi lega cu un barbell.

Apare dorinţa de a avea găuri din ce în ce mai mari şi astfel se apelează la metoda Punch (tăierea şi îndepărtarea pielii). Prin această tehnică, ţesutul cartilajului nu este doar dat la o parte, dar şi complet eliminat. Astfel, piercing-ul îngrijit în decurs de 2-4 săptămâni se vindecă, în timp ce găurile gravate au nevoie de până la un an pentru a se vindeca.

Fasciculul de cruce din partea de sus a urechii se numeşte anti-helix. Şi aici ne putem face un piercing. Snugul şi Conch-piercing-ul sunt plasate pe ambele margini ale urechii medii. Primul este paralel cu canelul urechii prin cartilajul interior. În contrast cu acesta, Conch-ul atârnă pe ureche. Ambele pot fi purtate cu un inel închis.

 

Cartilajului de lângă pavilionul urechii (anti-tragus) îi poate fi ataşat de asemenea un barbell sau un cercel. În schimb, cartilajul din dreapta acestuia (tragus piercing) nu poate fi străpuns în totalitate pentru că uneori este prea mic. Deci, mai bine să vă asiguraţi! Şi faceţi la fel cu piercing-ul Daith. Acesta are ieşirea în partea de mijloc a urechii (Anti-Helix – Tura-Piercing) şi poate fi purtat doar cu un cercel foarte mic cu închidere sau un barbell de 1.2 mm grosime. Ultimele 4 piercing-uri descrise au un timp de vindecare de 4-6 luni.

Piercing Limba

Trebuie stiut de la inceput ca nu toată lumea isi poate face un piercing in limba, deși cei mai mulți oameni pot. Este extrem de important ca un piercer profesionist sa vă evalueze în mod corespunzător înainte de piercing.

Cine nu poate obține un piercing in limba?

Persoanele care au o limbă foarte scurtă. Acest lucru vă include dacă sunteți în imposibilitatea de a scoate limba foarte departe.

Persoanele cu anumite condiții de sănătate. Dacă suferiți de orice formă de paralizie, probleme nervoase.

Persoanele care sunt sub limita de vârstă stabilită lege, 14 ani nu isi pot face un piercing in limba.Persoanele cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 , isi pot face un piercing in limba doar cu acordul scris al unui parinte sau tutore legal.Declaratia poate fi completata doar la salon , iar ambele persoane ( parinte si minor ) trebuie sa aiba un act de identitate.

Cat costa ?

Pretul pentru un piercing in limba este de 100 lei ( pretul include bijuterie + manopera )

Efectuam si piercing cu bijuteria Dvs. iar pretul este  de 80 Ron (manoperă)

 

Cum sa ai grija de piercing ?

După terminarea operatiei se recomanda a se consuma multă  gheată , sucuri foarte reci , eventual inghetată; – Evitati sa mâncati mâncare fierbinte cel putin 4 zile; De 2 ori pe zi faceti gargară cu apă si sare ; A nu se  consuma produse lactate timp de 2-3 zile ; Nu este recomandat a se fuma pe perioada de vindecare ; Cercelul se poate schimba după cel putin 30 de zile ; Vă rugăm să vă prezentati la un control de rutină in termen de 10 zile.

Piecing in Buric

Cum sa ai grija de piercing –ul in buric?

După 2-3 ore de la efectuarea piercing-ului inlăturati pansamentul si spălati cu apă si săpun (gel de dus).

După ce faceti dus clătiti bine cu apă zona pentru a evita aparitia unei iritatii din cauza săpunului(gelului de dus) rămas in interiorul găurii.

Aplicati Baneocin unguent de 2 ori pe zi timp de o săptămana. A nu se utiliza alcool , apă oxigenata sau solutii ce contin alcool. Intotdeauna spălati mâinile inainte de a umbla la piercing.

Cercelul se poate schimba după cel putin 30 de zile.

Cat costa ?

Pretul pentru un piercing in buric este de 100 lei ( pretul include bijuterie + manopera )

Efectuam si piercing cu bijuteria Dvs. iar pretul este  de 80 Ron (manoperă)

 

Persoanele care sunt sub limita de vârstă stabilită lege, 14 ani nu isi pot face un piercing in limba.Persoanele cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 , isi pot face un piercing in limba doar cu acordul scris al unui parinte sau tutore legal.Declaratia poate fi completata doar la salon , iar ambele persoane ( parinte si minor ) trebuie sa aiba un act de identitate.

Doare un piercing in buric ?       

Pe o scara de la 1 la 10 durearea cauzata de piercing –ul in buric este de 3-4

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video