Tower Residence Rahova - Ansamblu rezidential, Bucuresti Afisari: 73
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 11
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Salaj , Nr.420-424, Sector 5, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0725549101; 0751995504; 0800950618
-------------------------
Web: Internet
  email: office@tower-residence.ro
  site: tower-residence.ro
  facebook: Tower.Residence2020

 
Tower Residence Rahova - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Ansamblu rezidential Tower-Residence este situat în Sudul Bucurestiului pe Soseaua Salaj (cartierul nou Rahova), în apropierea Târgului de legume si fructe, la aproximativ 6 km distanta fata de Piata Unirii.

Gândit special pentru iubitorii confortului la bloc ce îsi doresc apartamente in sectorul 5, Tower-Residence iti propune echilibrul perfect între o viata mai linistita, specifica suburbiilor si una dinamica, urbana, tipica unui oras viu si dinamic, asa cum este Bucurestiul. Fie ca îti doresti o garsoniera, un apartament cu 2 camere sau cauti apartamente cu 3 camere, aici le vei gasi.

Locuitorii din Tower-Residence fac mai multa miscare, respira aer mai curat si se trezesc dimineata cu mirosul naturii în balcon. Tower-Residence este locul ideal pentru tinerele familii si pentru noi începuturi, in cartierul nou Rahova, departe de agitatia orasului si totusi aproape de facilitatile acestuia, cu acces usor si rapid la zonele intens circulate ale Bucurestiului.  

În toata activitatea desfasurata – de la formarea echipei, alegerea finisajelor, pâna la relatiile cu clientii – am cautat armonia, descoperind mereu noi fatete ale ei.

Tower Residence este un “proiect ALTFEL” – la nivel profesional si de aspiratie. În conceptul propus de noi, functionalul îmbina armonios designul.

Construit la cele mai înalte standarde de calitate, Tower Residence este creat pentru a oferi o viata linistita, traita cu stil si eleganta, înglobând o serie de facilitati care sustin un stil de viata sanatos, armonios si le ofera rezidentilor mai mult timp de calitate.

Ansamblu rezidential Tower-Residence este situat în Sudul Bucurestiului pe Soseaua Salaj (cartierul nou Rahova), în apropierea Târgului de legume si fructe, la aproximativ 6 km distanta fata de Piata Unirii.

Gândit special pentru iubitorii confortului la bloc ce îsi doresc apartamente în sectorul 5, Tower-Residence îti propune echilibrul perfect între o viata mai linistita, specifica suburbiilor si una dinamica, urbana, tipica unui oras viu si dinamic, asa cum este Bucurestiul.

Fie ca îti doresti o garsoniera, un apartament cu 2 camere sau cauti apartamente cu 3 camere, aici le vei gasi.

Locuitorii din Tower-Residence fac mai multa miscare, respira aer mai curat si se trezesc dimineata cu mirosul naturii în balcon.

Tower-Residence este locul ideal pentru tinerele familii si pentru noi începuturi, în cartierul nou Rahova, departe de agitatia orasului si totusi aproape de facilitatile acestuia, cu acces usor si rapid la zonele intens circulate ale Bucurestiului.

În plus ca si viitori proprietari veti beneficia de urmatoarele avantaje:

-Încalzire în pardoseala UPONOR;

-Aparate aer conditionat Panasonic Multisplit;

-Lifturi de ultima generatie OTIS cu o capacitate de 8 persoane;

-Obiecte sanitare Ideal Standard;

-Tâmplarie PVC Gealan S9000;

-Sticla tripan de 52 mm 4Seasons + F4 + Low-E;

-Centrale Buderus !! 5 ani garantie;

-Suprafete vitrate generoase, din pardoseala pâna la plafon.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video