EnVogue Residence Iuliu Maniu - Ansamblu imobiliar, Bucuresti Afisari: 77
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 17
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bulevardul Iuliu Maniu, Nr.586-590, Sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0725083454; 0733248555; 0730384515
-------------------------
Web: Internet
  email: vanzari@envogueresidence.ro
  site: envogueresidence.ro
  facebook: envogueresidence/

 
EnVogue Residence Iuliu Maniu detalii ansamblu  
Detalii  video  

Envogue Residence Iuliu Maniu este un proiect rezidential complex, construit de un dezvoltator imobiliar cu experienta, care a pus accent pe rezistenta structurii din punct de vedere seismic, cât si pe o compartimentare ideala, completata cu suprafete vitrate generoase.

Ansamblul locativ „EnVogue Residence Iuliu Maniu” se afla localizat în spatele reprezentantei BMW, pe bulevardul Iuliu Maniu, la numerele 586-590, în sectorul 6 din zona Militari în municipiul Bucuresti. În proximitatea locuintelor noi functioneaza diverse organizatii educationale si institutii de învatamânt, sunt banci si bancomate, magazine si supermarketuri, farmacii, stomatologii si centre medicale, saloane de înfrumusetare, SPA, sali de fitness si piscina. La o distanta de doar 400 de metri este centrul comercial Militari Shopping Center, se afla supermarketul Auchan, sunt magazinele METRO, Decathlon si Brico Depot si fast food-urile KFC si McDonald’s.

La doar 100 de metri fata de complexul locativ este statia STB si în proximitatea apropiata a locuintelor circula autobuze, troleibuze, iar la 1,3 km se afla statia de metrou Preciziei. Sunt 11,6 km pâna la Piata Unirii din Bucuresti si 9,9 km sunt de parcurs pâna la Gara de Nord din capitala, Aeroportul International „Henri Coanda” din Otopeni se afla pozitionat la 22,3 km si sunt 29,2 km pâna la Aeroportul International din Baneasa „Aurel Vlaicu”.

Caracteristica complexului rezidential

Proiectul locativ „EnVogue Residence Iuliu Maniu” este compus din 3 blocuri de apartamente, care au aspecte moderne si sunt construite fiecare cu câte un Parter plus 9 etaje. Cladirile locative sunt durabile si dispun de un grad înalt de rezistenta seismica, acestea sunt realizate pe cadre din beton armat si au zidarie din caramida Porotherm pentru închiderile exterioare si pentru peretii interiori despartitori inclusiv si pentru compartimentari. Imobilele facilita de un grad ridicat de eficienta termica si sunt izolate termic cu polistiren expandat de 100 cm grosime si cu vata bazaltica, iar fatadele sunt finisate cu vopsea decorativa de marca Caparol. Instalate sunt ferestre cu profil PVC de la Veka cu trei foi de geam termopan si sunt glafuri exterioare din aluminiu la fel de la Veka. Fiecare scara locativa din blocuri este echipata cu câte 2 lifturi de ultima generatie, care sunt foarte sigure si functioneaza silentios. Complexul rezidential are instalat sistem de supraveghere video si accesul în complex este securizat si se face prin bariera de acces. Proiectul rezidential este proiectat si realizat în conformitate cu toate cererile si standardele europene si dispune de sistem anti incendiu, are instalati hidranti interiori si exteriori si perdele anti propagare fum. În curtea ansamblului sunt amenajate diverse spatii verzi si multiple locuri de joaca pentru copii.

În total în complexul locativ sunt organizate 580 locuri de parcare atât supraterane cât si subterane. Accesul catre blocurile locative se face din bulevardul Iuliu Maniu prin drum privat sau din drumul Ciorogarla.

Despre apartamente

În total proiectul rezidential „EnVogue Residence Iuliu Maniu” însumeaza circa 484 unitati locative, dintre care la alegerea Dumneavoastra sunt oferite garsoniere primitoare, studio-uri cochete si apartamente spatioase cu 2 si 3 camere. Toate locuintele sunt eficient compartimentate, au camere mari si dispun de suprafetele de la 40,5 mp si pâna al 87 mp. Apartamentele sunt luminoase, au spatii generos vitrate si facilita de terase mari, acestea sunt finisate cu placi ceramice si au sisteme cu hidroizolatii SIKA. În folosinta se predau locuintele cu finisaje de calitate Premium sunt finisate cu parchet laminat de trafic intens de marca Classen, cu placi de gresie si faianta importate de la Bella Casa. Camerele de baie sunt complet echipate cu obiecte sanitare de la Piastrelle. La fel de la firma Bella Casa sunt instalate toate usile interioare si usile de la intrare în apartamente, ultimele sunt din metal. Prevazute sunt centrale termice proprii pentru fiecare unitate locativa si instalate sunt calorifere Ferroli. Utilitatile generale de la retelele publice (apa si canalizare, gaze naturale si electricitate) sunt complet racordate la unitatile locative si acestea sunt individual contorizate.

Proiectul rezidential este dezvoltat de catre compania SC Envogue Residence EST S.R.L., care are o experienta de peste 9 ani si deja este cunoscuta pe piata României cu proiecte rezidentiale complet finalizate si cu o gama larga de apartamente elegante la preturi atractive.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video