Rotar Park 2 Residence - Ansamblu locativ, Bucuresti Afisari: 88
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 14
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Drumul Osiei , Nr. 18-28, Sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0754997997; 0314326660; 0314326699
-------------------------
Web: Internet
  email: office@rotarpark.ro
  site: www.rotarparkresidence.ro
  facebook: RotarParkResidence/

 
Rotar Park 2 Residence - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Ansamblul locativ „Rotar Park 2 Residence” se afla dezvoltat în zona Militari din capitala si se gaseste pe strada Drumul Osiei, între numerele 18-28, în sectorul 6 al orasului Bucuresti. În imediata vecinatate a imobilelor este centrul comercial „Militari Shopping” si hipermarketul Auchan, functioneaza o multime de buticuri si sunt magazinele: Arabesque, Metro Cash& Carry, Decathlon si Brico Depot Militari, se afla banci si cafenele si sunt food-urile McDonald’s si KFC. Nu departe de blocul locativ este clubul de tenis AMG, sala de fitness „WorldClass Militari”, clubul sportiv „Kom Fitness” si piscina „Crazy Pool”, nu departe sunt saloane de înfrumusetare, farmacii si centre medicale. Pentru copii în apropiere de casa se afla Liceul Tehnologic „Petru Poni”, este Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” si organizatia prescolara „Kids Club”.

De la complexul locativ „Rotar Park 2 Residence” sunt de parcurs circa 200 de metri pâna la Bulevardul Iuliu Maniu si statia de metrou Preciziei se afla la o distanta de doar 700 de metri fata de locuintele noi. Sunt de parcurs aproximativ 10 km pâna la Piata Unirii din capitala si circa 9 pâna la Gara de Nord din Bucuresti, iar Aeroportul International din Otopeni „Henri Coanda” se afla la o distanta de 23 km si sunt de parcurs circa 20 km pâna la Aeroportul International „Aurel Vlaicu” din Baneasa.

Caracteristica tehnica si date de amenajare a complexului

Ansamblul rezidential „Rotar Park 2 Residence” este prezentat cu un bloc rezidential sofisticat proiectat si împartit în patru scari locative. Imobilul este construit cu un Demisol, are un Parter si 10 Etaje de apartamente, unde etajele superioare sunt proiectate Retrase. Aspectul imobilului este foarte atractiv, realizat într-un stil arhitectural modern si volumetric. Structura de rezistenta este formata din cadre din beton armat cu închiderile exterioare si cu compartimentarile interioare realizate din caramida termica. Toate fatadele sunt izolate termic si sunt finisate cu tencuiala decorativa de exterior într-o combinatie perfecta a culorilor albe, gri si putin cu purpuriu. La bloc toate ferestrele sunt termopane si sunt instalate în profil PVC, ce perfect asigura locuintele cu liniste, le protejeaza de praf si le asigura cu un mediu termic confortabil. La fiecare scara din bloc sunt instalate câte 2 ascensoare moderne si ultra silentioase, ce functionare sigur. Toate spatiile comune, sunt finisate si la intrare sunt instalate interfoane.

În curtea complexului este amenajata o zona de parc cu spatiu de joaca pentru copiii rezidentilor. Locurile de parcare din complex sunt organizate subterane si exista amenajate si parcari supraterane. Spatiile comune din incinta complexului locativ „Rotar Park 2 Residence” se afla sub supraveghere video.

Despre apartamente

În incinta complexului rezidential „Rotar Park 2 Residence” exista proiectate 227 de unitati locative perfect compartimentate, ce au scheme ergonomice si functionale. Disponibile în vânzare sunt locuinte cu o camera de tip Studio si apartamente cu 2 si 3 camere decomandate. Suprafata locuintelor variaza între 41,1 mp si 95,96 mp, acestea se vând complet finisate si sunt „la cheie” predate în folosinta. Toti peretii sunt tencuiti si vopsiti, sunt placari cu gresie, faianta si parchet, usile interioare sunt celulare, usile de acces sunt din metal si în bai sunt instalate obiectele sanitare, plus sistemele ingineresti sunt complet realizate. Toate utilitatile generale sunt racordate la blocul locativ si apartamentele sunt alimentate cu apa curenta si gaze naturale, sunt asigurate cu electricitate si bransate la sistemul de canalizare.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video