Gardena Residence - Ansamblu rezidential, Magurele / Ilfov Afisari: 81
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 13
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Livezii, Nr.140, Magurele, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0721245305 ; 0725273362
-------------------------
Web: Internet
  email: vanzari@gardenaresidence.ro
  site: gardenaresidence.ro
  facebook: gardenaresidence/

 
Gardena Residence - detalii complex  
Detalii  video  

Toate locuintele din ansamblul nostru se vând finisate la cheie : gresie, faianta, parchet, prize si întrerupatoare, centrala termica si calorifere. De asemenea, toate locuintele noastre sunt conectate la toate utilitatile: apa si canalizare Apa Nova, gaz, curent electric, catv si internet.

În primavara anului 2020 am început faza a IV-a de constructie a ansamblului nostru, ceea ce înseamna ca vom continua constructia de case individuale si case în sistem cvadruplu.

Pentru casele individuale preturile pornesc de la 63.000 si ajung la 72.000 euro, diferenta o face marimea terenului.

Pentru casele cvadruple, preturile pornesc de la 79.000 si ajung la 95.000, diferenta o face marimea terenului.

Fiecare casa are o fundatie cu adâncimea de 1,20m si este hidroizolata, este turnata din beton impermeabilizat si este termoizolata cu polistiren exudat. Structura fiecarei unitati este din stâlpi de beton B300 si fier, caramida Porotherm de 25cm pentru zidurile exterioare si 12,5cm pentru zidurile interioare.

Fiecare casa este termoizolata EPS 80 cu o grosime de 100, va avea tencuiala decorativa, acoperis cu tigla metalica si sistem pluvial mare.

La exterior vor avea terasa cu pergola, gazon însamântat si platforma pavata pentru parcare.

Toate casele vor avea tâmplarie Gealan cu 5 camere, geam termopan, culoare maro.

Toate casele se vând finisate la cheie, iar cumparatorii îsi pot alege finisajele.

Complexul Locativ „Gardena Residence” se afla amplasat pe strada Atomistilor, nr.140, în zona Rahova-Magurele, la limita cu granita sectorului 5 al Bucurestiului.

Facilitatile amplasarii

În apropiere de locuintele Ansamblului Rezidential „Gardena Residence” functioneaza un supermarket este o piata si restaurant. Iar la o distanta care poate fi parcursa timp de pâna la 20 de minute se afla parcuri, centre comerciale si de divertisment, institutii de învatamânt si locuri de cultura. Distanta pâna la centrul Bucurestiului este de 10,1 km. Pâna la Gara de Nord sunt 12,8 km. Aeroportul Otopeni este la 26,8 km si 16,8 km sunt pâna la Aeroportul Baneasa.

Descrierea Rezidentei

96 de case locative si 14 blocuri de apartamente sunt construite pe un teritoriu de 70 000 mp si formeaza un cartier locativ de tip închis cu acces securizat ?u bariera. Toate imobilele au un stil arhitectural foarte modern si atractiv. În incinta Complexului locativ sunt frumos amenajate multe spatii verzi, plantate cu arbusti si pomi fructiferi, gazon si zone de relaxare. Se afla construit un foisor din lemn cu gratar din caramida si mese. Pentru copii functioneaza o gradinita si sunt amenajate locuri de joaca în curte. Aleile si caile de acces sunt echipate cu un sistem stradal de iluminare. În incinta exista organizate locuri de parcare pentru automobilele locatarilor.

Despre locuinte

Ansamblului Rezidential „Gardena Residence magurele” are construite 198 de locuinte private si 154 de apartamente cu 2-3 camere si studio-uri. Absolut toate locuintele sunt racordate la toate unitatile si sunt conectate la sistemul de interfon. Încalzirea este efectuata prin centrala termica de marca Immergas. Tâmplaria este cu profil PVC în nuanta „nuc” cu 5 camere si geam termopan. La intrare sunt instalate usi metalice termoizolante. În camere pardoselile sunt acoperite cu parchet si cu gresie în bai si bucatarii. Blocurile sanitare sunt finisate cu faianta.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video