American Village - Ansamblu rezidential de vile, Voluntari / Ilfov Afisari: 87
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 28
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Drumul Bisericii, Nr.48, Voluntari, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0725545354
-------------------------
Web: Internet
  email: vanzari@americanvillage.ro
  site: americanvillage.ro
  facebook: americanvillage/

 
American Village - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Ferit de agitatia oraseneasca si aglomeratia capitalei se gaseste extrem de bine localizat ansamblul rezidential „American Village”. În nordul capitalei în zona Pipera, pe strada Drumul Bisericii, nr. 48, în orasul Voluntari, judetul Ilfov gasiti locul unde linistea si relaxarea se îmbina cu toate facilitatile urbane.

De la cartierul locativ este acces rapid catre business zona din Pipera prin Soseaua Pipera. Catre Aeroportul Baneasa la fel este usor si repede de ajuns, si sunt de parcurs doar 3,4 km. În apropiere de cartier se afla multe gradinite, scoli si licee (cu o buna reputatie), sunt magazine, centre comerciale, cluburi sportive si saloane de înfrumusetare, iar cel mai apropiat vecin al cartierului locativ este Biserica `Sfântului Ilie Tesviteanul”. Pâna la Piata Unirii din Bucuresti este o distanta de 11,10 km (?el mai repede prin strada Petricani) si Gara de Nord este localizata la 10,5 km de la cartierul rezidential „American Village”.

Amenajarea cartierului exclusivist cu câteva tipuri de locuinte

Ansamblul rezidential „American Village” reprezinta o comunitate de tip închis, dedicata doar pentru a oferi fericire, relaxare locatarilor, care pretuiesc confortul si modernismul. Complexul locativ este compus din vile individuale, case însiruite si are sase blocuri mici cu apartamente. Pe acoperisul blocurilor locative se afla proiectate gradini verzi, catre acestea accesul se efectueaza usor direct de la balcoanele etajelor superioare.

Iar vilele dispun de dormitoare luminoase, living-uri generoase si au terase locuibile plus gradini personale. În curtea complexului este prevazut un loc de joaca modern cu acoperire anti alunecare si cu un nivel ridicat de siguranta, cu diverse leagane si tobogane pentru copiii rezidentilor. În curtea comuna sunt organizate spatii verzi, copaci decorativi plantati, sunt instalate banci, sunt organizate zone de relaxare, iar curtile vilelor se predau beneficiarilor la fel cu gradini personale amenajate. În complex toate aleile si drumurile sunt proiectate largi si dispun de iluminat stradal.

Pentru locatarii sportivi si iubitorii de relaxare activa în incinta ansamblului rezidential este un teren dedicat pentru ocupatii de tip: tenis, fotbal, baschet sau handbol. Iar pentru ocupatiile sportive interioare în incinta complexului este un „community” centru, care include locuri de joaca interioare (indoor) pentru copii, este o cafenea si o sala de sport. Pentru parcarea transportului personal al rezidentilor în complex sunt proiectate garaje si locuri de parcare în fata vilelor, iar pentru vizitatori sau pentru parcarea de scurt timp sunt organizate parcari supraterane. În total în ansamblul rezidential sunt proiectate un numar de 210 locuri de parare, dintre care 60 de locuri sunt supraterane si 150 subterane.Accesul în incinta cartierului locativ este închis si strict controlat, aici la intrare se afla o cabina pentru portar, complet tot complexul dispune de monitorizare video 24 din 24 de ore si 7 zile pe saptamâna.

Case si apartamente de relaxare cu confort sporit

În complexul locativ „American Village” sunt proiectate în total 72 de vile armonioase cu 5 camere si 250 de apartamente superbe cu 2-3-4 camere, toate se predau cumparatorilor finisate – la cheie, cu compartimentare inteligenta, cu camere spatioase si cu spatii functional gândite. Si unde sunt folosite doar materiale si finisaje de calitate, unde fiecare detaliu arhitectural si fiecare element de design se afla la locul sau.

Fiecare locatar are posibilitatea de a-si alege personal mobila conform gusturilor si posibilitatilor financiare, deoarece locuintele se predau complet finisate dar nemobilate, însa cu toate obiectele sanitare dotate si mobilier instalat în blocurile sanitare. Proiectele vilelor sunt împartite în cinci tipuri: „Montana”, „Nevada”, „Texas” si „Maryland”.

  • Vilele „Montana” dispun de Parter + Etaj + Mansarda si au suprafata construita de 290 mp si cu suprafata utila de 255 mp, astfel de vile în complex sunt 53 de locuinte cu suprafata terenului personal de 182 mp (poate face parte din tipul de vile „Duplex”).
  • Vilele „Nevada” au suprafata construita de 319 mp si cu suprafata utila de 295 mp, astfel de vile în complex sunt doar doua unitati.
  • Vilele „Texas” au suprafata construita de 240 mp si cu suprafata utila de 183 mp, astfel de vile în complex sunt 10 unitati locative (face parte din tipul de vile însiruite).
  • Vilele „Maryland” au suprafata construita de 235 mp si cu suprafata utila de 182 mp, astfel de vile în complex sunt 7 proprietati locative (face parte din tipul de vile însiruite).

La parterul tipului de vile „Montana”, care printre primele sunt date în folosinta se amplaseaza bucataria, camera de luat masa si living-ul generos, toate aceste camere sunt perfect despartite pe zone deoarece tot spatiul parterului este de tip „open-space”. La fel la Parter se afla un spatiu mare de depozitare si o camera de baie, precum si este iesirea spre gradina interioara.

Dormitorul matrimonial care beneficiaza de dressing plus doua camere de baie si plus înca doua dormitoare mai mici sunt pozitionate la etaj-ul vilei.

Iar mansarda este un spatiu care poate fi amenajat personal de catre locatari si poate fi folosit anume pentru cerintele, nevoile si care poate fi amenajat conform stilului de viata a rezidentilor, anume aici acestia pot sa-si implementeze toate visele si ideile de design (sala de sport, zona de joaca, spatiu de depozitare, camera pentru biliard s.a.). Finisajele din vilele „Montana” sunt de la producatori renumiti: usile instalate sunt de la Porta Nova Doors, iar tâmplaria exterioara este cu geam termopan în 5 camere de sticla securizata de la Saint Gobain si profil din aluminiu QFORD cu feronerie Roto. Pe pardoselile dormitoarelor si living-urilor este placata parchet laminat EGGER de 8-12 mm din Austria special pentru pardoselile cu încalzire. Peretii sunt vopsiti cu lavabil.

Locuintele au sistem de încalzire de tip Rehau prin pardoseala, dar în camerele de baie sunt instalate calorifere de tip port-prosop de la Purmo. Toate unitatile locative se predau cu toate instalatiile electrice si cu corpuri de iluminat, unde prizele si întrerupatoarele sunt de la Modulo. Sunt instalate centrale termice proprii, sisteme de aer conditiobnat, sunt toate utilitatile racordate si este cablaj TV si telefon. Ce tine de apartamente, acestea toate dispun de terase spatioase si daca va grabiti aveti posibilitatea de a cumpara unul din apartamentele, care are vederi fermecatoare catre Lacul Pipera. Compania „American Village Development” S. R. L. si „Zacaria Group” are deja finisate obiecte imobiliare în Sibiu si Bucuresti si ofera discount-uri considerabile si reduceri impresionante, grabiti-va sa obtineti vouchere promotionale. Prima Casa, credite imobiliare si credite bancare - sunt acceptate. Echipa Dezvoltatorului va sta la dispozitie pentru a va organiza o prezentare a complexului si pentru a va ajuta sa faceti cea mai buna alegere, pentru a va programa la o vizionare la showroom va rugam sa intrati pe site-ul web al ansamblului rezidential „American Village”,

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video