Green Future by The Lake - Ansamblu rezidential, Snagov / Ilfov Afisari: 103
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 36
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Ion Baicoianu, Nr. 97, Tancabesti, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0721216411
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@greenfuturesnagov.ro
  site: greenfuturesnagov.ro
  facebook: https://business.facebook.com/Green-Future-Snagov-106410645111799

 
Green Future by The Lake - detalii ansamblu  
Detalii  video  

„Spune-mi unde locuiesti ca sa-ti spun cine esti.” Tu la oras esti diferit de tu în afara orasului. Acelasi om, dar doua persoane diferite, în functie de loc. 

Tu în oras esti agitat, devii încordat în activitatile zilnice fara sa-ti dai seama, esti expus poluarii, iar aglomeratia te face sa fii nervos si nerabdator. Tu la Green Future Snagov esti altfel – calm, întelegator, încarcat de energie pozitiva, conectat la tot ce e în jur, atent la lucrurile cu adevarat importante cum ar fi familia, prietenii sau sanatatea, ai prioritati mai bine definite si esti mai empatic. Esti alt tu. Pentru ca ai ales locuinta care te face mai bun.

La Green Future Snagov vei redescoperi lucruri cu care nu te-ai mai întâlnit de mult si de care ai nevoie. Îti promitem ca, odata ce vei locui într-una din casele noastre, te vei întoarce la natura, la copilarie, la cea mai buna versiune a ta.

Bucura-te de alegerea potrivita pentru tine. Fie ca îti doresti o locuinta permanenta, fie ca vrei o casa pentru tine si familia ta unde sa va petreceti weekend-urile sau vacantele, în Green Park Snagov avem ce ai nevoie.

"Terenul era prea frumos ca sa-l vindem lotizat ,si atunci ne-am gandit sa construim primul Complex Rezidential de case cu deschidere la Lacul Snagov"(Dezvoltator Green Future Residence)OFERTA DE VARA : noul nostru proiect marca Green Future, localizat pe malul lacului Snagov, in localitatea Tancabesti.Proiectul cuprinde 89 de case individuale si a fost gandit pentru a raspunde atat cerintelor de locuire ocazionala (case de vacanta), cat si permanenta (locuinta).Astfel sunt disponibile 4 tipuri de case cu o arhitectura deosebita, pe structura de lemn, care se integreaza in mod armonios in cadrul natural al zonei.

Casele sunt disponibile in 3 zone:- cu iesire directa la lac;- cu iesire la canalul lateral si apoi catre lac;- in interiorul complexului.Cele 4 tipuri de case sunt:- Kub 63 (3 camere pe parter);- Indesign 99 (3 camere pe parter);- Indesign 125 (4 camere pe parter) – SOLD OUT- Indesign 140E (4 camere, parter si etaj).

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video