New Confort City - Ansamblu rezidential, Popesti Leordeni / Ilfov Afisari: 66
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 11
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Splaiul Unirii , Nr.9, Popesti Leordeni, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0730109005 ; 0729542735 ; 0737920195
-------------------------
Web: Internet
  email: office@newconfortcity.ro
  site: newconfortcity.ro
  facebook: newconfortcity/

 
Dezvoltator - New Confort City  
Detalii  video  

MICHAEL TOPOLINSKI III

FONDATOR SI PROPRIETAR

Cu peste 30 de ani de experienta în domeniul imobiliar, dezvoltare si productie, Michael s-a mutat în România în 2006 si a achizitionat peste 800 de apartamente, precum si platforma Dacia Textila de 52.000 m2 din Bucurestii Noi. În 2012, Michael a achizitionat fosta platforma Vulcan de 78.000 m2 pe strada Progresului si a dezvoltat, în parteneriat cu o alta societate, Centrul Comercial Vulcan Value Center. Dupa ce a vândut 50% din Vulcan Value Center în 2013, Michael a achizitionat fosta fabrica de pompe Aversa, situata pe un teren de 97.000 m2 pe strada Ziduri Mosi, în Obor.

În 2019, Michael a pus bazele grupului InteRo împreuna cu cei trei copii ai sai, având ca activitate dezvoltarea de proiecte imobiliare, cu accent pe design si inovatie. În prezent, Michael se ocupa cu dezvoltarea proiectelor Bucurestii Noi si SkyLight Residence si are ca plan de viitor noi achizitii de terenuri de mari dimensiuni, cu scopul de a participa activ la dezvoltarea orasului.

TYLER TOPOLINSKI

PROJECT MANAGER SI COPROPRIETAR MINORITAR

În 2020, Tyler a condus Diviziile de Vânzari si Constructii pentru portofoliul InteRo. Din 2020-primavara anului 2021, Tyler a fost Director de Vânzari si proprietar minoritar al NorthLight Residence.

Tyler conduce acum New Confort City în calitate de Manager de Proiect. Experienta sa în vânzari si constructii îi este de mare ajutor în întelegerea proiectului si în procesul de executie.

MICHAEL TOPOLINSKI IV

SALES DIRECTOR SI COPROPRIETAR MINORITAR

Din aprilie 2019, Michael a lucrat ca Sef Vânzari, Marketing si Inovatie de Design pentru portofoliul InteRo de peste 170 de apartamente, pentru SkyLight Residence si pentru Bucurestii Noi.

În 2020-2021, Michael a condus echipa NorthLight Residence si a fost Proprietar Minoritar al proiectului. În calitate de Manager de Proiect, si-a asumat responsabilitatea de a gestiona echipele: Departamentul financiar, Departamentul de Constructii si cel de Vanzari.

Începând din primavara anului 2021, Michael este Directorul de Vânzari al New Confort City.

ASHTON TOPOLINSKI

DIGITAL MARKETING MANAGER SI COPROPRIETAR MINORITAR

Ashton este Director de Marketing Digital la NorthLight Residence. Experienta ei în Marketing Digital o face sa fie o resursa valoroasa pentru InteRo. În februarie 2021, Ashton a preluat portofoliul de vânzari InteRo. În prezent lucreaza cu echipa de constructii si cu echipa de vânzari pentru a reconditiona apartamentele si gestioneaza toate vânzarile. Ashton va finaliza întregul portofoliu pâna la sfârsitul anului.

Din aprilie 2021, Ashton a devenit Director de Marketing Digital pentru New Confort City. În plus fata de celelalte responsabilitati ale sale din Portofoliul de vânzari InteRo si NorthLight Residence, Ashton se asigura în permanenta ca strategia de marketing vine în întâmpinarea obiectivelor noastre de vânzari.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video