ISG Residence 4 - Ansamblu rezidential, Bucuresti Afisari: 94
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 29
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Fabrica de Chibrituri, Nr. 17-21, Corp C1, Parter, Sector 5, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0757021619 ; 0751075989; 0748238661
-------------------------
Web: Internet
  email: vanzari@imogroup.ro
  site: www.imobiliare-solutions.ro
  facebook: isgresidenceII/

 
ISG Residence 4 - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Într-o zona verde din sectorul 5 al capitalei se gaseste localizat noul ansamblu rezidential „ISG Residence IV”, pe strada Soseaua Viilor, numarul 55, zona Filaret din partea centrala a orasului Bucuresti. Ansamblul rezidential „ISG Residence IV” se învecineaza cu un loc important din capitala, ce este încadrat în lista monumentelor istorice – cu Parcul Carol.

Nu departe de locuintele complexului locativ se afla Piata Unirii si este Autogara Filaret. Printre vecinii complexului sunt de mentionat: Monetaria Statului, Primaria sectorului 5 si Sectia de Politie Nr. 18. În apropiere de blocurile locative functioneaza Oficiul Postal, este Policlinica Rahova, sunt banci si se afla market-urile: Mega Image Shop&Go, Profi City, LIDL si la 1,4 km este Kaufland Ferentari, iar pâna la magazinul JYSK si hipermarket-ul Carrefour este de parcurs o distanta de 2,5 km. De asemenea în aceasta zona se gaseste Centrul Comercial „Liberty Center Mall”, este farmacie, sunt restaurante, pizzerii, este fast food-ul McDonald’s si nu departe functioneaza sala sportiva „Groovebox”. Din punct de vedere a dezvoltarii educationale în aceasta zona sunt: Academia Tehnica Militara, Colegiul Economic Viilor, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara Dumitru Motoc, Liceul Teoretic „Dimitrie Bolintineanu”, Scoala Gimnaziala „Principesa Margareta”, Scoala Gimnaziala Nr. 280, Gradinita de copii „Ana Lugojana” si Centrul Educativ pentru copii „Art Kids Club”.

Ansamblul locativ „ISG Residence IV” se afla pozitionat foarte accesibil si anume din acest punct al Bucurestiului se poate de ajuns usor catre orice cartier din capitala. În apropiere de complex se afla statii de RATB si la doar 10 minute se gaseste statia de Metrou Eroii Revolutiei. Distanta de la complex pâna la Aeroportul International din Otopeni „Henri Coanda” este de 21,5 km, iar pâna la Aeroportul International din Baneasa „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs în jur la 11,9 km.

Prezentare complex, detalii, amenajare si structura

Complexul rezidential „ISG Residence IV” se învecineaza cu blocurile locative ale ansamblurilor „ISG Residence II” si ” ISG Residence III”. Ansamblul rezidential „ISG Residence IV” este compus si sapte blocuri locative. Regimul de înaltime al imobilelor este egal pentru toate blocurile: cu 2 Subsoluri plus un Parter si câte 12 Etaje cu apartamente. Suprafata generala a terenului pe care se afla dezvoltat complexul locativ este de 16 127 mp.

Pentru realizarea blocurilor rezidentiale este pus accentul principal pe nivelul înalt de calitate, durabilitate, siguranta si confort la maxim. La constructia imobilelor sunt folosite în calitate de structura de baza fundatia de tip – radier genera si în calitate de structura de rezistenta sunt folosite lamelele, cadrele si stâlpii din beton armat, acestia sunt realizati cu grosimea de 30 cm. Pentru zidirea închiderilor exterioare este folosita caramida Porotherm si grosimea închiderilor exterioare este de 30 cm. Pentru realizarea peretilor interiori la fel este aleasa caramida Porotherm si peretii interiori sunt ziditi cu grosimea de 15 cm inclusiv si tencuiala aplicata peste acestia.

Blocurile locative beneficiaza de un nivel sporit de eficienta termica datorita sistemului fiabil placat de izolare termica, acesta are grosimea de 10 cm si este realizat din placi din polistiren expandat. Linistea, caldura si lumina în locuinte este asigurata de catre ferestrele cu profil PVC si cu geam termopan, ce sunt instalate la imobile. Blocurile rezidentiale beneficiaza de câte doua ascensoare instalate pentru fiecare imobil, acestea functioneaza foarte linistit, sunt rapide si spatioase si sunt foarte confortabile. Spatiile de uz comun si coridoarele din blocuri sunt finisate modern cu materiale calitative, iar pentru placarea pardoselilor este folosita piatra naturala. În incinta ansamblului rezidential este prevazut si un centru SPA, unde locatarii se pot relaxa si pot petrece timpul placut într-o oaza de liniste si recreere. Locurile de parcare pentru transportul rezidentilor sunt organizate supraterane si subterane si sunt oferite în vânzare separat de apartament. Pentru copiii locatarilor sunt prevazute în incinta complexului rezidential „ISG Residence IV” locuri special amenajate pentru joaca.

Tipuri de apartamente si detalii de finisare

Complexul rezidential „ISG Residence IV” dispune de un numar total de 691 de unitati rezidentiale, care se predau beneficiarilor perfect finisate în versiune – „la cheie”.

Locuintele sunt oferite de tip - decomandate si semidecomandate cu diverse modele de configuratii si compartimentare. La alegerea cumparatorilor în blocurile locative „ISG Residence IV” sunt prevazute garsoniere atent finisate, apartamente cu 2 si 3 camere cu compartimentare functionala si locuinte cu spatii generoase de tip - Duplex cu 4 si 5 camere.

  • Suprafata garsonierelor este cuprinsa între 39,5 mp si 61 mp;
  • Suprafata apartamentelor cu doua camere începe de la 65,45 mp si ajunge pâna la 85,8 mp;
  • Marimea apartamentelor cu trei camere este cuprinsa între 95,8 mp si 100,95 mp;
  • Duplexurile cu 4 si 5 camere sunt prevazute cu suprafata de la 102,4 mp si pâna la 171,45 mp.

Pentru confortul si intimitatea locatarilor apartamentele sunt foarte inteligent amplasate câte doar 5 unitati locative pe etaj. Locuintele sunt complet finisate si dispun de toate instalatiile termice, sanitare si electrice, acestea sunt toate trase prin sapa. Pentru instalarea sistemului de aer conditionat toate apartamentele dispun si de tubulatura pentru acest sistem.

Sistemul de încalzire este complet echipat, este autonom pentru fiecare locuinta si este compus dintr-o centrala termica individuala de apartament plus sunt dotate, instalate si conectate toate calorifere în toate încaperile din locuinte. Obiectele sanitare la fel sunt instalate în blocurile sanitare. Pentru finisarea pardoselilor din dormitoare, holuri si camerele de zi este ales parchetul laminat.

Pentru placarea pardoselilor din bucatarii si din camerele de baie este aleasa si placata gresia calitativa. Peretii din bai si partial din bucatarii beneficiaza de placaje cu faianta, iar peretii din restul încaperilor din apartamente sunt prelucrati, nivelati si vopsiti cu vopsea lavabila. Toate usile interioare sunt instalate, acestea sunt confectionate din MDF si sunt furniruite, de asemenea si usa de la intrare în fiecare locuinta este instalata si aceasta este realizata din metal. Toate finisaje, echipajele si dotarile apartamentelor sunt alese din cele mai contemporane colectii, toate au un stil modern si sunt alese de culori neutre.

Dezvoltatorul ansamblului locativ „ISG Residence IV” este compania „ISG Imobiliare Solution Group”, care ofera servicii de consultanta imobiliara, consultanta în domeniul investitiilor, consultanta arhitecturala si are o experienta vasta în domeniul atât constructiilor civile cât si a constructiilor industriale. Pentru a contacta direct Dezvoltatorul, puteti lua cunostinta cu contactele si programul de lucru de pe site-ul companiei „ISG Imobiliare Solutions Group”, unde gasiti afisate si alte informatii utile despre constructia apartamentelor, finisarile, dotarile si toate facilitatile locuintelor noi din ansamblul imobiliar „ISG Residence IV”.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video