Aqua City - Ansamblu rezidential, Bucuresti Afisari: 79
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 20
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Rocilor, Nr 12, Sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0727332223; 0371715609
-------------------------
Web: Internet
  email: office@aquacity.ro
  site: aquacity.ro
  facebook: aquacity.ro/

 
Aqua City - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Ansamblul de locuinte „Aqua City” se afla localizat lânga Lacul Morii, pe strada Rocilor, la numarul 12 – 16, în zona Crangasi/cartierul Giulesti, din orasul Bucuresti. Imobilele se afla învecinate cu una din cele mai mari plaje artificiale din Bucuresti de pe Insula Lacul Morii (la moment este în curs de dezvoltare).

În apropiere de blocuri este statie de autobuz, tramvai si cele mai apropiate statii de metrou sunt: Politehnica, Crângasi si Grozpvesti. Piata Unirii din Bucuresti se afla la o distanta de 8,2 fata de complexul rezidential „Aqua City”, pâna la Gara de Nord sunt de parcurs 4,3 km si pâna la Aeroportul International „Henri Coanda” sunt de parcurs 16,8 km, iar pâna la Aeroportul International „Aurel Vlaicu” este o distanta de 17,9 km.

Conceptul complexului locativ

Suprafata terenului pe care se afla dezvoltat complexul rezidential „Aqua City” este de 204 000 mp si ansamblul imobiliar este format din 6 blocuri locative cu regimuri de înaltime de Subsol plus Parter plus 7 -10 – 11 Etaje.

Cladirile de apartamente sunt modern proiectate si au utilizate la constructie materiale calitative, idei inovative si tehnologii performante. Structura constructiva a blocurilor rezidentiale este formata din cadre din beton armat cu stâlpi, grinzi si plansee, constructiile sunt bazate pe fundatii de tip – radier general si toate închiderile exterioare sunt formate din blocuri de tip Ytong si cu peretii interiori realizati din caramida cu grosimea de 25 cm si 11,5 cm. Sistemul termic aplicat pe exterior este format din polistiren expandat. Toate imobilele dispun de certificate energetice de clasa – A si au instalate ferestre cu profil PVC cu 6 camere termice si cu geam tripan multicameral de tip Gealan. Fiecare scara locativa este echipata cu câte doua ascensoare de ultima generatie, de marca Schindler, cu capacitatea de transportare a maxim 8 persoane si în total în complexul rezidential sunt instalate 38 de ascensoare. Imobile se preadu complet finisate la exterior si în interior cu toate spatiile comune amenajate. În incinta blocurilor locative si a constructiilor aditionale se afla amenajate spatii comerciale, este prevazut un hipermarket, functioneaza un centru SPA (cu piscina semiolimpica) si este o sala de fitness, iar în curte sunt plantate spatii verzi cu gazon, arbusti si vegetatie mai înalta cu un total de 6600 mp, exista amenajate terenuri de sport (de tenis si pentru fotbal) si pentru copii sunt locuri de joaca modern echipate.

Un total de 2400 de parcari sunt prevazute în complex, acestea sunt prezentate cu locuri subterane si supraterane. Ansamblul rezidential dispune de sistem de monitorizare si supraveghere video si accesul în incinta este strict controlat si se face prin bariera. Accesul în complex se face din Calea Giulesti.

Apartamente

Proiectul rezidential „Aqua City” este proiectat cu un total de 2073 de unitati locative cu o camera de tip - Studio si apartamente cu 2 si 3 camere cu înaltimea libera a tavanelor de 270 cm si cu suprafetele de la 40 mp pâna la 95 mp.

Locuintele sunt perfect finisate si au instalatii de top. Toti peretii interiori sunt tencuiti si vopsiti cu vopseli lavabile. Tavanele sunt finisate cu glet si sunt zugravite în culoarea alba. Pardoselile sunt placate cu gresie si parchet laminat flotant. Camerele de baie sunt complet finisate si au instalate toate obiectele sanitare. Sunt centrale termice proprii pentru fiecare apartament (de la firma Immergas). Toate instalatiile electrice sunt dotate inclusiv si prize pentru aer conditionat. Exista instalati senzorii de gaze si este racordare la toate utilitatile. Locatarii facilita de apa din izvor, ce curge din robinetele apartamentelor si se furnizeaza de la adâncimi mari.

Ansamblul rezidential „Aqua City” este dezvoltat de catre compania „Simart Arhitecture” SA, care acceptate urmatoarele metode de plata: credit Prima Casa, credit ipotecar si plata din surse proprii.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video