Doxa Gardens - Ansamblu rezidential, Tunari Afisari: 83
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 15
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada 1 Decembrie, Nr 164, Tunari, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0741228529; 0727722907
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@doxagardens.ro; hello@click4home.ro
  site: doxagardens.ro
  facebook: doxagardens/

 
Doxa Gardens - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Complexul rezidential „Doxa Gardens” se afla localizat în partea de Nord a orasului Bucuresti, într-o zona linistita si ferita de traficul intens al capitalei si se gaseste amplasat pe strada 1 Decembrie, la numarul 164, în zona comunei Tunari din judetul Ilfov. De la complexul de locuinte este usor si repede de ajuns la zonele de birouri si oficii, la scoli si gradinite, la centre comerciale, magazine, restaurante si cafenele, la zone verzi si localuri de relaxare. În apropiere de imobile se afla supermarketurile Mega Image, LIDL din Tunari si Penny Market Otopeni, iar pâna la centrul comercial „Baneasa Shopping City” se ajunge parcurgând circa 11 km. Scoala Gimnaziala Nr.1 si Centrul ROTAS din Tunari se afla la 1700 de metri fata de casele noi. Si de la complex este acces facil la centura Bucuresti DN1 si se afla statii de autobuze. Este de parcurs o distanta de 17 km pâna la Piata Unirii din orasul Bucuresti si sunt circa 14 km pâna la Piata Victoriei. Gara de Nord din capitala se ala la 15,6 km si sunt 6,4 km pâna la Aeroportul International din Otopeni „Henri Coanda”, iar pâna la Aeroportul International din Baneasa „Aurel Vlaicu” sunt 10,6 km.

Complex rezidential cu case modern stilate

Proiectul rezidential „Doxa Gardens” este dezvoltat pe un teren cu suprafata totala de 8200 mp si se compune din case exceptionale de tip – Duplex, ce sunt proiectate cu un regim egal de înaltime cu câte un Parter plus Un Etaj si o Mansarda. Vilele au aspecte atractive si sunt pline de eleganta moderna. Toate imobilele sunt responsabil construite cu o mare atentie pâna la ultimul detaliu si la constructia caselor noi sunt folosite tehnologiile de ultima generatie si ideile inovative ale designului contemporan. Toate casele corespund celor mai înalte standarde de confort si dispun de structuri din beton armat, iar pentru un confort termic si fonic sporit toate închiderile exterioare ale caselor sunt realizate din caramida Porotherm cu grosimea de 25 cm peste care este aplicat fiabil sistemul termic de exterior si casele sunt finisate cu tencuiala decorativa. Tâmplaria exterioara instalata la case este cu profil PVC DECEUNINCK si are geam termopan, iar feroneria este de la MACO multimatic.

În curtea interioara a complexului locativ sunt înverziti circa 2800 de metri patrati de spatii verzi, este amenajata o piscina si sunt modern organizate locuri de joaca pentru copii. Toate locurile de parcare sunt organizate supraterane si în total ansamblul rezidential dispune de 56 de parcari (câte doua locuri de parcare pentru fiecare vila). Accesul în incinta este securizat 24/7 si la intrare în incinta complexului rezidential este instalata bariera de acces, care este pusa în functiune prin telefonul mobil.

Case cu interioare armonios finisate

În total în incinta complexului rezidential „Doxa Gardens” sunt prevazute 28 de case confortabile si fiecare proprietate locativa este functional proiectata si dispune de câte 3 camere si doua bai, inteligent compartimentate. Vilele sunt foarte primitoare, luminoase si spatioase si dispun de suprafete construite de 161 mp, dintre care utili sunt 141 mp.

În vânzare casele se ofera complet finisate cu finisaje de clasa - Premium si pardoselile sunt placate cu gresie si parchet triplu stratificat de la Bauwerk, iar tavanele si peretii sunt tencuiti si vopsiti, pentru blatul de la bucatarie si peretii bailor sunt folosite placaje cu faianta. Casele au instalate toate usile interioare si exterioare. Pentru încalzire sunt dotate centrale termice individuale în fiecare unitate locativa aparte si sistemul termice este realizat prin pardoseala. Toate utilitatile sunt racordate si casele sunt separat contorizate.

Dragi cumparatori si viitori locatari, sunteti invitati cu o vizionare în complexul rezidential „Doxa Gardens”, unde veti fi placut uimiti de localizarea ideala, de calitatea înalta a constructiilor, de finisajele utilizate si de aspectul excelent al imobilelor. Pentru contacte si programari la vizionari, va rugam sa treceti direct pe pagina web a complexului rezidential „Doxa Gardens”.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video