H Pipera Lake - Ansamblu rezidential, Voluntari / Ilfov Afisari: 97
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 23
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bulevardul Pipera, Nr 1, Voluntari, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0219953
-------------------------
Web: Internet
  email: sales@hagageurope.ro
  site: www.pipera-lake.ro
  facebook: hpiperalake/

 
H Pipera Lake - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Ansamblu rezidential de apartamente noi in Pipera

Pipera Lake este cel mai amplu proiect rezidential marca Hagag Development Europe. Acesta este amplasat în proximitatea mall-ului Promenada, cu acces facil catre centru, având toate facilitatile unui stil de viata urban si modern. Aproape de scoli, de birouri si spatii comerciale, HAGAG ofera apartamente de vânzare Pipera, punând totodata bazele unei comunitati bogate în experiente, cu standarde exceptionale.

Proiectul consta în apartamente Pipera Lake de tip studio dublu, 2 camere si 3 camere fiecare prevazut cu terasa sau gradina. Pretul unui studio porneste de la 69 994 Euro + TVA, 2 camere 89 383 + TVA, 3 camere 116 883 Euro + TVA. Complexul rezidential este ideal atât pentru locuit, cât si pentru investitie, aflându-se în proximitatea celei mai importante zone de business din Pipera.

Ansamblul rezidential Pipera Lake este un complex de tipul gated community, ce ofera servicii de concierge 24/7. Pentru orice interventie rapida la instalatia termica sau electrica, de mentenanta sau rezolvarea garantiilor, informatii despre servicii rent-a-car, transport în comun, taxi, evenimente sau atractii turistice, locuitorii complexului pot apela la serviciile puse la dispozitie pentru a facilita experienta Pipera Lake.

Unul din beneficiile aparte pe care acest ansamblu rezidential Pipera Lake îl ofera este cel de consultanta financiara gratuita. Consilierul, pus la dispozitie de dezvoltatorul HAGAG Development Europe, ofera ajutor în cautarea solutiei financiare ideale pentru achizitionarea de apartamente noi Pipera Lake. În plus, complexul ofera si posibilitatea ratelor direct la dezvoltator, facilitând astfel procesul de aprobare al achizitiei în rate.

H Pipera Lake furnizeaza pentru clientii sai o serie de beneficii pe care niciunul dintre celelalte ansambluri rezidentiale cu apartamente noi Pipera nu le poate oferi ca pachet promotional. Datorita amplasarii privilegiate, complexul rezidential reprezinta cadrul ideal ce îmbina linistea si aerul curat ale unui mediu natural, cu toate facilitatile unei vieti urbane moderne.

Pentru mai multe detalii contactati numarul de telefon 0219953, iar pentru adevarata experienta H Pipera Lake va asteptam în showroom-ul complexului.

 

Informatii despre Ansamblul rezidentialLocalizarea imobilelor

Ansamblul Rezidential „H Pipera Lake” este pozitionat pe bulevardul Pipera, nr. 1 în zona Aviatiei din orasul Bucuresti. Complexul locativ este amplasat excelent pe malul lacului în lanul naturii unde este liniste dar totodata în apropiere de toate facilitatile urbane, nu departe sunt: scoli, gradinite, centre comerciale, sali de fitness, birouri, magazine, în proximitate Pipera Plaza, Mall Baneasa, iar pâna la statiile de metrou sunt de parcurs doar 10 minute

Prezentarea imobiliarelor noi

Pe un teritoriu de 57 000 mp se desfasoara noul Ansamblul locativ „H Pipera Lake” si contine 17 blocuri de apartamente proiectate cu o arhitectura moderna. Toate imobilele sunt proiectate cu 7 nivele fiecare (subsol + parter + 6 et + al 7 et. retras) cu un sistem antiseismic de structura constructiva. Blocurile de apartamente au montata tâmplarie exterioara cu geam termopan si cu profil PVC pentacameral. Câte 2 lifturi moderne si confortabile sunt instalate la toate imobilele, unul este cu capacitatea de încapere pentru 6 persoane si al doilea are capacitatea de 8 persoane. Lifturile sunt oferite de la firma Kone. În incinta complexului locativ sunt amenajate în jur la 2000 mp de spatii verzi si sunt organizate pentru copii locuri de joaca, terenuri de sport, alei si promenada pe malul lacului. Spatiile comune din blocuri sunt iluminate cu temporizator si senzor iar holul de la intrare este generos si este finisat cu un design modern. Exista mai mult de 1 600 de locuri de parcare amenajate atât subteran cât si terestre nu numai pentru transportul rezidentilor dar si pentru oaspeti. Complexul dispune de servicii de administrare, este paza, supraveghere video si videointerfon.

Prezentarea unitatilor locative

Unitatile locative din Ansamblul rezidential H Pipera Lake sunt oferite spre vânzare cu un numar total de 1 350 de studio-uri duble si apartamente cu 2 si 3 odai, toate sunt decomandate si se predau absolut finisate. Locuintele dispun de terase generoase iar apartamentele de la parter au gradini proprii. Bucatariile sunt construite cu ventilatie naturala. Peretii din holuri si camere sunt prelucrati si sunt vopsiti cu vopsea lavabila. Pe pardoselile din bucatarii si bai este placaj cu gresie ceramica si gresie antiderapanta, pardoselile din camere sunt finisate cu parchet laminat (grosime 8 mm). Usile instalate interioare – celulare (de culoare alba) dispun de un sistem magnetic de închidere si usa de la intrare în apartamente este din metal si dispune de un sistem de închidere cu multe puncte. Blocurile sanitare sunt dotate cu obiecte sanitare de clasa „premium”. Locuintele beneficiaza de câte o centrala proprie si sistem de încalzire prin pardosea, care asigura cheltuieli reduse pentru întretinere. Sunt racordate la apa, gaz, electricitate, canalizare si sunt contoare individuale cu apometre pentru fiecare utilitate separat.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidential „H Pipera Lake” este Compania „Hagag Development Europe”.

Pe pagina web a Ansamblului Rezidential „H Pipera Lake” sunt afisate toate informatiile depline despre locuintele noi si toate contactele Dezvoltatorului.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video