Oxy Residence 2 - Ansamblu rezidential, Bucuresti Afisari: 86
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 27
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Bucuresti-Magurele, Nr.47N, Sector 5, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0737282225; 0726181460; 0771225027
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@oxyresidence.ro
  site: oxyresidence.ro
  facebook: oxyresidence.ro
  instagram: oxy_residence/

 
Oxy Residence 2 - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Informatii despre Ansamblul rezidential

Amplasare Ansamblul Rezidential „Oxy Residense” se afla localizat în partea de Sud a Bucurestiului, zona Rahova, pe Soseaua Bucuresti – Magurele, nr. 47N, sectorul 5 al Capitalei.

Facilitatile localizarii

Locatarii Oxy Residense au la dispozitie la o distanta de pâna la 5 minute pentru a face cumparaturi: Hipermarketul „Cora Alexandriei” si piata Rahova. Pentru copii functioneaza foarte aproape de locuintele acestei Rezidente - Scoala medie nr. 125, iar putin mai departe este Liceul Teoretic „Dimitrie Bolintineanu”. De asemenea circula multe mijloace de transport public cu autobuze, troleibuze si tramvaie la o distanta mica de la casa locativa, chiar în fata blocului de apartamente. Distanta de la locuinte pâna la Piata Unirii este de 7,2 km. Pâna la Gara de Nord sunt de parcurs 8,4 km. Aeroportul International Henri Coanda se afla la 22,2 km iar Aeroportul International Baneasa este la o distanta de 17,2 km.

Caracteristica constructiva a Complexului Rezidential

Ansamblul Rezidential „Oxy Residense” este amplasat pe un teren cu suprafata de 2500 mp si cuprinde un bloc de apartamente, construit cu un regim de înaltime redus cu Subsol + Parter + 4 Etaje locative + mansarda + pod tehnic. Fundatia cladirii se bazeaza pe grinzi din beton, structura este din diafragme si stâlpi din beton armat cu plansee si grinzi. Zidaria exterioara si peretii dintre apartamente sunt claditi din caramida Porotherm si au grosimea de 30 de cm. Peretii interiori din apartamente (compartimentarile) la fel sunt ridicati din astfel de caramida si au grosimea de 11,5 cm. Din exterior casa este izolata termic cu vata bazaltica si polistiren expandat de 10 cm. Fatada casei este decorata partial cu caramida decorativa si finisata cu tencuiala în doua culori. Blocul locativ este dotat cu un ascensor modern cu capacitatea de ridicare a 4 persoane. Ansamblul Rezidential ofera autovehiculelor locatarilor parcari subterane (32 locuri) si supraterane (53 locuri). La parter sunt prevazute spatii comerciale. Curtea dispune de spatii verzi generoase plantate cu flori. În incinta este acces securizat.

Despre apartamente

Oxy Residense are construite garsoniere duble si apartamente cu 2 si 3 camere, cu spatiul total de la 44 mp pâna la 95 mp, care au vederi libere si directe catre Lacul Morii. Absolut toate locuintele se predau cumparatorilor complet finisate si racordate la toate unitatile sectorului 5 al Bucurestiului: la gaze naturale, apa, canalizare si curent electric. Sistemul de încalzire este prin centrala termica individuala pentru apartament de marca Immergas si radiatoare de tip - panel. Tâmplaria este de la Salamander cu profil PVC si geam termopan e-flow. Gresia si faianta provine din Spania. Pardoselile sunt finisate cu parchet laminat de 8 mm iar peretii sunt zugraviti cu vopseluri lavabile. Baile sunt dotate cu toate obiectele sanitare si au port-prosoape în bai. La intrare sunt montate usi din metal iar în interior sunt usi celulare.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidential „Oxy Residense” este Compania de constructii si proiectare „T&C Development”.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video