Orzari 15 Residence - Bloc apartamente, Bucuresti Afisari: 84
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 14
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Orzari , Nr.15, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0727722222
-------------------------
Web: Internet
  email: office@orzari15.ro
  site: orzari15.ro
  facebook: orzari15/

 
Orzari 15 Residence - detalii ansamblu  
Detalii  video  

ntr-o zona centrala din orasul Bucuresti, în apropiere de Piata Muncii, pe strada Orzari, numarul 15 se afla localizat ansamblul rezidential „Orzari 15”.Aceasta zona beneficiaza de statii cu mult transport public si ofera acces facil catre multe puncte de interes din capitala. Printre vecinii complexului sunt de mentionat: Piata Muncii, Delea Veche, Calea Calarasilor. Nu departe de blocul locativ se afla market-ul Mega Image Shop & Go, este Centrul Medical privat „Provita”, Centrul Medical Focus Lab Plus, sunt cafenele si restaurante.

De asemenea în aceasta zona functioneaza urmatoarele organizatii de învatamânt: Universitatea Hyperion, Universitatea Nationala de Arta Teatrala, Colegiul National Mihai Viteazul, Liceul Teoretic „Hyperion”, Scoala Gimnaziala „Anastasia Popescu”, Scoala Gimnaziala „Cezar Bolliac”, Gradinita „Noel”, Gradinita si After School „Little Star” si nu departe se afla Terenul pentru copii „Laser Jungle Mania”. În aproximativ 30-35 de minute de mers pe jos se ajunge în centrul capitalei, la Statia de Metrou Piata Muncii se ajunge în 10 minute pe jos prin 800 de metri. De la complex sunt 5,6 km pâna la Gara de Nord din Bucuresti, iar Aeroportul „Henri Coanda” este la 17,6 km si sunt 13,3 km pâna la Aeroportul din Baneasa. Cladirile locative sunt amplasate în asa mod ca sa fie ferite de galagia si zgomotul stradal.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video