Regnum Residence & Spa - Complex rezidential, Dobroesti / Ilfov Afisari: 67
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 18
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Drumul Garii, Nr. 22, Dobroesti, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0759400100
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@regnumresidence.ro
  site: regnumresidence.ro
  facebook: regnumresidence/

 
Regnum Residence & Spa - detalii complex  
Detalii  video  

Informatii despre Ansamblul rezidentialLocalizare

Complexul locativ „Regnum Residence & SPA” este dezvoltat pe strada Drumul Garii, la numarul 22 în zona comunei Dobroesti din judetul Ilfov. În apropiere de blocurile noi sunt magazine alimentare, este marketul Shop & Go Mega Image, functioneaza cafenea, restaurant si pizzerie si nu departe se afla Parcul Ion Creanga.

De la complexul rezidential „Regnum Residence & SPA” pâna la podul Fundeni gratis circula o masina pentru transportarea locatarilor. Precum si în apropiere de complexul locativ circula mijloace de transport în comun cu rute de autobuz si pâna în centrul capitalei este de parcurs o distanta de 11 km, pâna la Gara de Nord sunt 10 km si Aeroportul „Henri Coanda” se afla la 24 km, iar pâna la Aeroportul „Aurel Vlaicu” sunt 12 km.

Amenajarea complexului rezidential

Ansamblul de imobile „Regnum Residence & SPA” este compus din 4 blocuri de apartamente, ce sunt corect pozitionate la o distanta de minim 16 metri între corpuri si fiecare imobil este construit cu câte un Subsol plus Parter si Plus 5 Etaje locative. Materiale de constructii calitative si durabile sunt folosite la realizarea tuturor imobilelor, precum si toate constructiile sunt realizate în conformitate cu standardele, cerintele si normele în vigoare. Pe cadre din beton armat sunt realizate carcasele caselor si din caramida termo si fono eficienta sunt realizate toate închiderile exterioare si peretii interiori. Tâmplaria exterioara instalata la blocurile de apartamente este de un grad superior de calitate, dispune de profil PVC si are geam termopan, ce ofera un grad înalt de izolare fonica plus în timpul iernii pastreaza temperatura calda în interior si mentine temperatura racoroasa vara. Blocurile locative au instalate ascensoare de firma Schindler, ce au capacitatea de transportare a 7 persoane = 535 kg si sunt foarte sigure si silentioase.

Peste 5000 mp de spatii verzi sunt plantate în curtea ansamblului de locuinte si este un loc de joaca amenajat pentru copiii rezidentilor, de asemenea în incinta complexului de locuinte functioneaza o sala de fitness si centru SPA si rezidentii se pot relaxa la piscina generoasa, precum si pot facilita de jacuzzi, ce se afla în zona de relaxare de pe acoperisul complexului rezidential. Sunt organizate mai mult de 300 de locuri de parcare subterane si supraterane si teritoriul complexului rezidential este supravegheat video si are paza asigurata de catre companie de paza privata. La intrare în ansamblul rezidential este instalata bariera de acces, pusa în functiune prin card sau prin cod.

Apartamente de lux cu finisaje de exceptie

Ansamblul imobiliar „Regnum Residence & SPA” prezinta apartamente confortabile ingenios compartimentate cu 2 si 3 camere decomandat proiectate. Suprafata utila a unitatilor locative este cuprinsa între 60 si 88 mp si apartamentele beneficiaza de balcoane si terase spatioase, unde este iesire din bucatarie si din living. În folosire imobilele se predau complet finisate cu finisaje oferite la alegerea beneficiarilor. Pentru finisarea pardoselilor sunt placaje cu parchet si gresie iar pentru finisarea peretilor, acestia sunt cu tencuiala prelucrati si cu vopsea lavabila vopsiti. Peretii camerelor de baie si partial peretii bucatariilor sunt finisati cu placi de faianta. Toate camerele de baie sunt complet utilate cu toate obiectele sanitare instalate si sistemul termic este autonom cu câte o centrala termica individuala pentru fiecare apartament. Toate sistemele ingineresti (instalatii termice, sanitare, electrice si de gaze) sunt realizate si toate utilitatile (separat contorizate) sunt racordate.

Cu mult drag sunteti asteptati cu o vizionare la fata locului pentru a va alege locuinta de vis si pentru a va convinge de toate facilitatile acestui loc uimitor cu locuinte perfecte. Sunteti invitati pe pagina web a complexului locativ „Regnum Residence & SPA”, de pe care va puteti programa la o vizionare si de pe care puteti afla mai multe informatii utile despre materialele folosite la constructie, despre finisajele si dotarile apartamentelor si unde sunt afisate toate contactele directe catre managerii si consultanti Dezvoltatorului.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video