Dream Residence - Complex rezidential, Bucuresti Afisari: 75
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 17
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Salaj , Nr.347, Sector 5, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0734824188
-------------------------
Web: Internet
  email: office@dream-residence.ro
  site: www.dream-residence.ro
  facebook: DreamResidenceRahova/

 
Dream Residence - detalii complex  
Detalii  video  

Dream Residence s-a nascut din dorinta de a face ceva diferit si din a crea un “acasa” perfect pentru fiecare rezident. În 2012 am decis sa construim mai mult decât un loc, sa construim o poveste pentru familia ta. La sfârsitul anului 2014, proiectul a fost finalizat.

În 2015 a aparut un nou vis - faza a V-a a proiectului Dream Residence, ce a reunit 10 imobile. Acesta a fost încheiat în decembrie 2018.

În prezent, familia Dream Residence e din ce în ce mai mare, într-un loc unde poti crea amintirile ideale, alaturi de cei dragi, în locul în care îti oferim toate beneficiile unui trai modern si calitativ. Astazi gazduim locatari în 935 de apartamente.

Dream Residence, complex rezidential în Rahova (sector 5, zona Sebastian, Pucheni), este investitia de lunga durata în tine, familia ta si calitatea vietii tale. De aceea, îti punem la dispozitie un complex rezidential inclus într-o oferta accesibila, cu toate elementele necesare pentru a îndeplini criteriile casei tale mult visate. În cadrul proiectului, vei gasi un mix de garsoniere, apartamente 2 camere si 3 camere de vânzare, atent compartimentate, ce tin cont de cerintele tale, dar în acelasi timp ieftine.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video