Arbo Residence Mogosoaia - Complex de apartamente Mogosoaia / Ilfov Afisari: 97
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 31
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Agronomului , Nr. 15, Mogosoaia, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0740120135
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@arboresidence.ro
  site: www.arboresidence.ro
  facebook: arboresidence/

 
Arbo Residence Mogosoaia - detalii complex  
Detalii  video  

Arbo Residence este locul în care îti vei crea propriul spatiu si în care vei putea da startul tuturor activitatilor tale preferate.Arbo Residence este locul în care confortul se îmbina cu design-ul exclusivist pentru a crea un lifestyle ideal.

Arbo Residence este locul în care îti vei crea propriul spatiu si în care vei putea da startul tuturor activitatilor tale preferate. Tot aici vei întâlni oameni cu aceleasi valori si principii ca ale tale, astfel ca, în scurt timp, îi vei numi cu usurinta prieteni. Alaturi de ei vei putea forma o comunitate puternica, iubitoare de natura, pentru care încrederea, cooperarea si stilul de viata sustenabil vor deveni teluri comune.

ORAS - DECONECTARE

Matematica rezidentiala Arbo Residence: mediul urban poate include în componentele sale natura, iar natura nu exclude farmecul unui stil de viata metropolitan, bazat pe confort si tehnologie. Bucura-te de avantajele pe care ti le ofera orasul, la doar câteva minute distanta, si alege sa te deconectezi de la ritmul alert al acestuia de fiecare data când treci pragul casei tale.

CONFORT - DESIGN

Nu este nevoie sa renunti la unul dintre aceste beneficii în detrimentul celuilalt! Construite din materiale de top si folosind cele mai noi tehnologii din domeniu, numeroasele apartamente îti vor depasi toate asteptarile. Când spui eleganta, durabilitate, fiabilitate si design exclusivist, spui Arbo Residence! Gândit ca un spatiu în care poti avea totul la îndemâna, complexul rezidential dispune de restaurante, supermarket, gradinita, banca, iar la strada principala vei regasi un mini mall, dar si un centru comercial.

 

 

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video