Lac Straulesti Condominium - Ansamblu imobiliar, Bucuresti Afisari: 89
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 20
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Drumul Sarmas , Nr.11-19, Sector , Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0752333300
-------------------------
Web: Internet
  email: info@lac-straulesti.ro
  site: lac-straulesti.ro

 
Lac Straulesti Condominium - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Pozitionat într-o zona superba, pe malul lacului Straulesti, proiectul beneficiaza de 10.000mp de teren, dintre care mai bine de jumatate din acesta este destinat spatiilor verzi, aleilor pietonale si zonei de agrement.

În cadrul proiectului se regasesc 4 imobile cu regim mic de înaltime, compuse din 51 de tipologii de apartamentari. Aici aveti posibilitatea de a alege între studio sau apartamente de la 2 pâna la 4 camere.

 

Apartamente premium pe malul lacului Straulesti

 Cu un design modern si exclusivist, Lac Straulesti Condominium va propune un stil de viata avangardist. Beneficiind de o superba vedere panoramica peste Lacul Straulesti, proiectul nostru va va surprinde prin simplitate, eleganta si bun-gust. Aveti posibilitatea de a alege unul dintre cele 69 de apartamente, compartimentate în 1, 2, 3 sau 4 camere. Toate apartamentele se bucura de suprafete generoase atât interioare cât alocate teraselor aferente, pentru a va asigura experienta inedita a pozitiei excelente pe malul lacului Straulesti. Proiectul beneficiaza de 10.000mp de teren, dintre care mai bine de jumatate din acesta este destinat spatiilor verzi, aleilor pietonale si zonei de agrement. Imobilul, cu un regim de înaltime de P+2E+M, este construit cu structura din beton armat si corespunde tuturor standardelor de construire din prezent. Închiderile perimetrale vor fi din caramida termica de cea mai buna calitate, iar imobilul va fi dotat cu lift silentios, cu 4 statii. Materialele folosite sunt verificate si testate pentru a îndeplini cele mai exigente sarcini si norme impuse în comunitatea europeana. Laturile apartamentului sunt predominate de suprafete vitrate generoase ce confera acestuia lumina naturala permanenta. Sunt multe motive si avantaje ce ne recomanda ca prima alegere pentru dumneavoastra, iar unul dintre acestea consta în pozitionarea proiectului nostru. Situat pe malul lacului Straulesti, veti fi inconjurati de o priveliste inedita, liniste si aer curat. Totodata, sunteti si aproape de cele mai importante puncte de interes.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video