Hogas35 - Ansamblu imobiliar, Bucuresti Afisari: 76
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 24
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Aleea Calistrat Hogas , Nr.35, Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0749155511; 0371786521
-------------------------
Web: Internet
  email: vanzari@hogas35.ro
  site: hogas35.ro
  facebook: hogas35/
  instagram: hogas35/

 
Hogas35 - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Ansamblul se afla în proximitatea parcului IOR-Alexandru Ioan Cuza si a centrelor comerciale, astfel oferindu-ti un mix echilibrat pentru o viata dinamica, confortabila si împlinita în noul camin.

Imobilul este gândit si construit încât sa îti ofere un raport optim între pretul, calitatea constructiei si finisajelor apartamentelor.

Ansamblul Hogas35 vine în întâmpinarea viitorilor rezidenti cu 47 de apartamente, toate decomandate cu suprafete variate si compartimentari, proiectate special în functie de nevoile si cerintele actuale.

Tehnologia moderna a materialelor de constructie, precum si calitatea si durabilitatea acestora au constituit o prioritate atunci când am gândit în detaliu fiecare aspect al anasamblului.

Dincolo de randari, proiecte sau alte promisiuni virtuale ai avantajul ca aici poti fi acasa chiar de mâine si îti poti transforma în realitate dorinta de a avea confortul unui apartament modern si spatios într-o zona linistita si prietenoasa.

Hogas35 este un ansamblu nou, finalizat, situat pe o alee linistita din zona Titan, cu acces rapid la mijloace de transport care sa-ti asigure mobilitatea necesara catre orice punct de interes.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video