Cortina North - Ansamblu imobiliar, Voluntari / Ilfov Afisari: 61
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 16
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bulevardul Pipera, Nr.VII a 1, Voluntari, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0310050078; 0731338877; 0722677777
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@cortina-north.ro
  site: cortina-north.ro
  facebook: cortinanorth/

 
Cortina North - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Un nou proiect dezvoltat sub numele Cortina, care completeaza celelalte doua ansambluri rezidentiale de succes, devenite puncte de referinta în piata imobiliara, prin calitatea constructiei si a finisajelor, eleganta si modernism. Noul proiect Cortina North se alatura deja consacratelor Cortina Residence (2016) si Cortina Academy (2020), dezvoltate de Eden Capital Development SRL.

Cu o amplasare de exceptie în nordul capitalei, acest proiect va fi unul grandios, cu caracteristici unice îmbinate pentru un stil de viata complet, confortabil si activ!Aveti astfel sansa de a va bucura de locuinta aleasa într-un ansamblu care ofera o gama variata de apartamente tip studio, 2 si 3 camere, eficient compartimentate, cu finisaje premium.

COMISION 0% PENTRU CUMPARATOR

 

Noul proiect CORTINA NORTH se alatura deja consacratelor Cortina Residence (2016) si Cortina Academy (2020), dezvoltate de Eden Capital Development SRL.

Ansamblul completeaza stilul de viata activ, sanatos si securizat cu o gama variata de facilitati: centru fitness, bazin de înot, peste 1,5 km pista de alergare, calitatea aerului data de peste 10000 mp de spatii verzi amenajate, galerii comerciale dedicate, parcari private subterane si supraterane si acces controlat.

CORTINA NORTH va oferi, în cele doua etape de constructie, peste 1500 unitati de tip studio, 2 si 3 camere, ce vor beneficia de toate facilitatile pentru un stil de viata premium!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video