The Ivy - Ansamblu rezidential, Bucuresti Afisari: 66
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 21
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Jandarmeriei, Nr.9A, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0311120109
-------------------------
Web: Internet
  email: home@theivy.ro
  site: www.theivy.ro
  facebook: TheIvy.residential/

 
The Ivy - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Localizat în zona de nord a Bucurestiului, pe Str. Jandarmeriei 9A, proiectul THE IVY include 800 de locuinte în total, de la studiouri, la apartamente de 2, 3 si 4 camere. Acestea sunt amplasate în 10 cladiri cu un regim de înaltime de P + 6.

Ansamblul a fost proiectat pentru a obtine certificarea Breeam Excellent, contribuind astfel la sanatatea si confortul locuitorilor prin construirea de cladiri sustenabile care protejeaza resursele naturale.

 

The Ivy - creat ca sa te inspire

 

Proiectul The Ivy este sinonim cu o viata traita la standarde superioare si este conceput folosind cele mai noi tehnologii în domeniu si materiale de calitate.

Localizat pe strada Jandarmeriei, în apropiere de padurea Baneasa, THE IVY este un nou ansamblu rezidential ce va include un total de 800 de apartamente amplasate în 10 cladiri cu un regim de înaltime de P + 6.

Proiectul ofera diferite tipuri de unitati, de la studiouri, la apartamente de 2, 3 si 4 camere si penthouse-uri. Mai mult, rezidentii THE IVY vor avea acces la o serie de facilitati create pentru un stil de viata modern, precum: restaurant, sala de sport cu piscina, gradinita si magazin.

Ansamblul va fi construit în patru faze, iar lucrarile de constructie pentru prima cladire, parte din faza 1, au demarat.

Constructia pentru a doua cladire a fost demarata, aceasta având ca data de predare luna mai a anului 2023.

De asemenea, Speedwell dezvolta si un proiect de spatii de birouri clasa A, MIRO, aflat la câteva minute distanta de mers pe jos de THE IVY. Împreuna, acestea creeaza un echilibru în viata celor care vor sa locuiasca si sa lucreze în aceeasi zona, dar si sa beneficieze de facilitatile de retail oferite de Baneasa Shopping City, Mega Image, Decathlon, Ikea si Dedeman.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video