Teilor Park - Ansamblu rezidential, Bucuresti Afisari: 82
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 35
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bulevardul Lacul Tei , Nr.69A, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0722360556 ; 0726547610
-------------------------
Web: Internet
  email: teilorpark@gmail.com
  site: www.teilorpark.ro
  facebook: teilorpark/

 
Teilor Park - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Daca visul tau este un apartament modern, de calitate, cu un design atragator, în apropierea zonei de business a orasului ,cu acces rapid , la magazine, restaurante, sali de sport, scoli si spitale îti recomandam Teilor Park.

Teilor Park este un concept modern, dedicat celor care doresc sa locuiasca într-o oaza de liniste si relaxare gândit special pentru a oferi un stil de viata sanatos.

Solutia pentru tine este Teilor Park.

Teilor Park este un concept modern, dedicat celor care doresc sa locuiasca într-o oaza de liniste si relaxare.

Uite înca un motiv sa alegi Teilor Park. Proiectul este gândit special pentru a oferi un stil de viata sanatos si activ.

Teilor Park ofera posibilitatea fiecarui client sa îsi personalizeze locuinta, având de ales dintr-o gama larga de produse premium.

Proiectat pe P+2E, cu apartamente de 2 si 3 camere, fiecare apartament este gândit pentru functionalitatea si utilizarea întregului spatiu, oferind astfel un înalt grad de confort si relaxare.

Teilor Park ofera cel mai bun amplasament, fiind situat pe Bulevardul Lacul Tei nr.69A, vis-a-vis de Parcul Circului, la doar un minut de Parcul Circului si Circul Metropolitan Bucuresti, 4 minute pâna la Stadionul Dinamo, 7 minute distanta de Promenada Mall.

Proiectul este în curs de executie cu termen de finalizare Octombrie 2020.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video